ZWARTE CHOCOLADE NAAR NEDERLAND

ZWARTE CHOCOLADE NAAR NEDERLAND
14/06/2018 koffieTcacao
In cacao, koffie, product
Omnom Black 'n Burnt Barley zwarte chocolade

HET PRIJSWINNENDE IJSLANDSE CRAFT CHOCOLATE MERK OMNOM HEEFT EEN ZWARTE CHOCOLADE OP DE MARKT GEBRACHT. DE BLACK ‘N BURNT BARLEY ZAL IN NEDERLAND EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR ZIJN BIJ CHOCOLATL IN AMSTERDAM EN ONLINE BIJ DE CHOCOLADEVERKOPERS.

Omnom Chocolate maakt sinds 2013 award winning origine chocoladerepen met gedurfde smaaktoevoegingen, die stuk voor stuk gehuld zijn in oogstrelende verpakkingen. Eerder creëerde het IJslandse merk voor de Gay Pride in Reykjavik een speciale pride chocolade voorzien van regenbogen en eenhoorns. En nu is daar de Black ‘n Burnt Burley, die elk momnent kan binnenkomen en €8,50 zal gaan kosten.

Een chocolade die aan het denken zet

Paul en Emma, de drijvende krachten achter de Chocoladeverkopers dat ook chocolades van Mesjokke en Krak voert, zien de diepzwarte Omnom chocolade als een mooi statement. “Wij voelen ons aangetrokken tot de échte en complexe smaken van natuurlijke chocolade. Voor ons moet chocolade niet enkel om snoepen gaan, maar juist ook om proeven. De prachtige diversiteit die van nature in kwaliteitscacao zit – dat is waar craft chocolate voor ons over gaat.”

Omnom Black 'n Burnt Barley zwarte chocolade
Omnom Black 'n Burnt Barley zwarte chocolade

De zwarte chocolade van Omnom bevat gebrande mout – een mooie knipoog naar de craft beer beweging- en roept sowieso op tot het stellen van vragen. Immers: de kleur is zwart, maar eigenlijk is het ook een witte chocolade. Wat zegt kleur bij chocolade? Moet het eigenlijk wel over kleur gaan?

Wil jij een van de eerste zijn die de Black ‘n Burnt Barley van Omnom proeft? Reserveer jouw exemplaar dan alvast online!   

 

X
0 Shares
Share
Pin