WIN: 5x koffie van Café Intención + vakantiemokken

WIN: 5x koffie van Café Intención + vakantiemokken
13/07/2021 de redactie
In koffie, product
Café Intención

OM DE VERNIEUWDE KOFFIEVERPAKKINGEN VAN CAFÉ INTENCIÓN TE VIEREN, MOGEN WE VIJF WIN-PAKKETTEN WEGGEVEN MET KOFFIE NAAR KEUZE EN TWEE MOOIE VAKANTIEMOKKEN. DOE SNEL MEE EN WIN! 

Opvallend waren de gele verpakkingen van Café Intención al, maar met nog meer informatie over de herkomst van de koffie en de smaakaanduidingen op de achterzijde schitteren  ze nu net een klein beetje meer in het supermarktschap. Via een unieke Fairtrade-code op de aluminiumvrije verpakkingen kun je achterhalen bij welke boerencoöperaties in Peru en Honduras de koffiebonen van Café Intención vandaan komen en de nieuwe smaakomschrijvingen maken de keuze voor welke koffie het beste bij jou past nog makkelijker. Het biologische koffiemerk breidt steeds verder uit met nieuwe smaken, met onder andere nieuwkomer Café Intención Fuerte. In het najaar verschijnt de volle, krachtige filterkoffie in de schappen. 

Duurzamere koffiewereld

De koffies van Café Intención worden gebrand door koffiebranderij J.J. Darboven. Sinds 1993 een internationale pionier in het branden van biologische koffies met een Fairtrade keurmerk. Onder het motto ‘goeie koffie, goeie zaak’ draagt het koffiemerk graag een steentje bij aan een betere koffiewereld. Dit gebeurt onder andere met het project H.E.L.P. (Honduras Education Life Project). Met partner Olam Coffee ondersteunt het bedrijf 600 koffieboeren bij de langdurige verbetering van hun productie- en levensomstandigheden.

Winnen

Benieuwd naar de biologische koffie van Café Intención? Doe mee aan de actie en win een koffie naar keuze en twee vakantiemokken met Peruaanse print. De mokken zijn van tarwestro, licht en daarom ideaal voor op vakantie! Je kunt kiezen uit twee pakken met 250 gram gemalen filterkoffie of één pak met 500 gram espressobonen mild of krachtig. Mail ons je koffievoorkeur én geef toestemming om onze nieuwsbrief te ontvangen via de button. Winnaars krijgen voor 1 augustus bericht.

Bekijk meer informatie, koffierecepten en herkomstverhalen op cafeintencion.nl

0 Shares
Share
Pin