WIN: 5x twee tickets voor het Chocoa Chocolade Festival

WIN: 5x twee tickets voor het Chocoa Chocolade Festival
13/02/2020 koffieTcacao
In cacao, evenementen, product
Chocoa Festival 2018

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op twee toegangstickets voor het Chocoa Chocolade Festival op 22 of 23 februari.

Acht dagen na een hartverwarmende (of verbrijzelende) Valentijnsdag kun je een nieuwe (chocolade)liefde vinden tijdens het Chocoa Chocolade Festival in Amsterdam. Wordt het een kleurrijke bonbon, een exotische single origin-reep of een diepbruine warme chocoladedrank? Met meer dan 2.000 vierkante meter aan chocoladebeleving kun je zeker te weten op alledrie rekenen. Uit de hele wereld komen cacaoboeren, chocolademakers en consumenten samen. Ontmoet tijdens dit weekend de maker van jouw favoriete reep en ontdek waar de cacao vandaan komt!

Lees hier wat je allemaal kunt verwachten op Chocoa 2020…

Onder onze nieuwe nieuwsbrieflezers verloten wij toegangstickets voor het Chocolade Festival. Schrijf je nu in en maak kans!

Inschrijven

* indicates requiredMasterclass voor barista’s

Tijdens Chocoa 2020 vindt er ook een speciale masterclass voor barista’s plaats. Chocoa hoopt hiermee de aandacht voor het gebruik van duurzame cacao en dranken bij barista’s te vergroten. “Barista’s zijn bekend met de variaties en origines van koffiebonen en streven er vaak naar om de perfecte soorten, brandingen en zetmethodes te gebruiken. Ze weten vaak niet dat er met cacao net zo veel eer te behalen valt,” vertelt Caroline Lubbers. Voormalig wereldkampioen Latte Art Peter Hernou wordt ingevlogen om in de masterclass barista’s mee te nemen in de wereld van koffie en chocolade. “Hernou zal laten zien hoe je op verschillende manieren een origine chocolade kan gebruiken bij het creëren van bijzondere cacaodranken.” Daarnaast is bean-to-bar chocolademaker Mario Vandeneede uitgenodigd voor een presentatie, met onder andere een drank gemaakt van zijn eigen chocolade. De toegang tot de masterclass geeft je ook toegang tot de trade fair van Chocoa.

Inschrijven
Nieuwsgierig naar de barista masterclass? Met de code SVYBUVVH scoor je als koffieTcacao-volger een ticket met 25% korting. Inschrijven kan hier.

X
26 Shares
Share26
Pin