Filters

Showing 1–29 of 43 results

Toon 24/48/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-29 of 43 products

  • Nieuw
    marou
    7,50
    Quickview

    Chocolade van de maand: Arabica Coffee Lam Dong 64% – Marou

    De beste Arabica in Vietnam gedijt in de koele bergen boven Dalat, de hoofdstad van de provincie Lam Dong. Marou haalt een aantal van zijn meest inspirerende cacao net in het gebied daaronder, in de stomende jungle van Madagui District. De Arabica Coffee Lam Dong 64% laat met toegevoegde Arabica-koffie uit de bergen in Dalat in Vietnam zien hoe fantastisch de combinatie van cacaobonen en koffiebonen kan zijn. De cacao komt uit de provincie Lam Dong in de zuidelijke hooglanden van Vietnam. De chocolade is smaakvol en perfect voor zowel koffie- als wijnliefhebbers met een smaakimago gekenmerkt door rozijnen, portwijnen en kersen. Smaaknotities: rozijnen, portwijnen en kersen. Ingrediënten: cacaopulp, ruwe suiker uit suikerriet, koffie. Marou garandeert dat het vrij is van noten, melk, gluten en soja. Bewaaradvies: Droog en koel bewaren.

    Over Marou

    De Vietnamese bean-to-bar chocoladeproducent Marou maakt een aantal absoluut verbazingwekkende chocolade uit verschillende gebieden rond de Mekong Delta. Het bedrijf is in 2011 opgericht door de Fransen Vincent Mourou en Samuel Maruta, die beiden lang in Vietnam hebben gewoond. Ze zijn toegewijd aan kwaliteit en ethische handel: alle cacao die ze gebruiken, verzamelen ze persoonlijk bij de boeren van wie ze kopen. Marou heeft prijzen gewonnen voor al zijn chocolades en wordt geprezen om de manier waarop ze Franse chocoladekunst combineren met Vietnamese invloeden.  
    7,50
    7,50
  • Nieuw
    Semeon Abaye
    19,80
    Quickview

    Koffie van de maand: Semeon Abaye – KEEN Coffee

    250 gram

    Boerderij / Coöperatie: Adola washing station Producent: Israel Degfa & Semeon Abaye Regio: Aferara kebele Variëteit: Heirloom Hoogte: 2000 Verwerking: Natural, bag fermentation Oogst: Oktober-november Branding: omniroast Smaaknotities: Een uitgesproken hibiscusaroma en fruitige noten van mango, ananas, meloen, cactus en cherimoya. Cherimoya groeit in de Andes en heeft smaakkenmerken van aardbei, banaan en ananas. Deze complexe Ethiopische koffie was eigenlijk bestemd voor de finale van de Dutch Brewers Cup tijdens The Amsterdam Coffee Festival, die door het Coronavirus in maart werd afgelast. Nu is het aan jou om de omniroast kampioenskoffie te zetten! Let op: In Nederland wordt er boven de €30 geen verzendkosten berekend, in België boven de €50. Scrol naar beneden voor meer informatie over het speciale fermenatieproces die deze koffie zo complex maakt. 
    19,80
    19,80
  • Nieuw
    Sea-Tea
    12,00
    Quickview

    Thee van de maand: 2x zeewierthee van Sea-Tea

    In het Zeeuwse Kerkwerve maken moeder en dochter Mathilda en Veronica van Leeuwen theemelanges met hun zelfgekweekte, voedingsrijke zeewier. Koop de melanges Knotswier (met gember en groene thee) en Wakame (met witte thee) met korting en ontdek hoe smaakvol zeewier kan zijn!
    • Knotswier met gember en groene thee - 50 gram
    • Wakame met witte thee - 50 gram
    Meer te weten te komen over zeewiethee? Check het interview met Veronica in koffieTcacao 34 op pag. 73!
    12,00
    12,00
  • Sale
    thuiswerkpakket
    117,75 75,00
    Quickview

    KTC #thuiswerkpakket

    KTC #thuiswerkpakket

    Thuiswerken wordt een stuk aangenamer met een goede kop koffie. Deze zet je natuurlijk met vers gebrande koffie, zacht water, een goede filtermethode en drink je uit fijne porseleinen kopjes! Het KTC thuiswerkpakket biedt alles wat je hiervoor nodig hebt. Bemachtig één van de 23 survival-pakketten. In het pakket:
    • Een BRITA Fill & Enjoy Fun waterfilterkan met een inhoud van 1,5 liter (paars, rose, groen, blauw)*
    • Een Clever Coffee Dripper voor de ultieme controle over je extractieproces (inclusief een handje vol filters)
    • 2 porseleinen Tajimi kopjes van Acme & Co (blauw, groen, wit)*
    • Een proefpakket filterkoffie van Giraffe Coffee Roasters van 3 x 350 gram (bonen of gemalen, graag aangeven bij opmerkingen) bestaande uit:
      • Finca San Martin uit Colombia Sensationele koffie met prachtige fruittonen en een perfecte balans van fris, zoet, body en verfijning.
      • Butucha uit Ethiopië Zoete gewassen 90+ koffie met citrus smaken.
      • Inga Aponte uit Colombia Kruidige gewassen koffie met mild mondgevoel en een zoete topnoot van chocolade.
     Dit pakket met een waarde van €117,75 bestel je nu voor €75.
    117,75 75,00
    117,75 75,00
  • koffie poster
    22,5050,00
    Quickview

    Poster koffie, thee, cacao

    Poster koffieTcacao

    Bestel de vette KTC posters geïllustreerd door Tristan Kromopawiro voor thuis of in je zaak!
    Gedrukt op 180 grams dik papier in een matte afwerking vormt deze serie een prachtige wanddecoratie.
    Bestel je er 2 dan krijg je 17% korting, bestel je er 3 dan krijg je maar liefst 25% korting.
    Formaat poster: B2 (50 x 70,7cm)
    Prijs: 
    1 stuk €22,50
    2 stuks €37,50
    3 stuks €50
    Geef bij de opmerkingen aan welke kleurencombinatie je wilt.
    22,5050,00
    22,5050,00
  • de prijs van mijn koffie
    29,95
    Quickview

    De Prijs van Mijn Koffie

    De Prijs van Mijn Koffie Demian van der Reijden en Bregje Deben ISBN 9789082303148 KOFFIEJOURNALIST DEMIAN VAN DER REIJDEN EN EIGENAAR VAN DE KOFFIESCHOOL BREGJE DEBEN BRENGEN EEN BOEK UIT OVER DE GESCHIEDENIS VAN, DE HANDEL IN EN DE DUURZAME TOEKOMST VAN KOFFIE. MET BEHULP VAN EXPERTS, KOFFIEBOEREN EN BARISTA’S SCHETST HET TWEETAL DE UITDAGINGEN WAAR DE KOFFIE-INDUSTRIE MEE TE MAKEN HEEFT EN WAT NODIG IS OM DE TOEKOMST VAN KOFFIE VEILIG TE STELLEN. Na een succesvolle crowdfunding presenteerden Demian en Bregje op 12 maart 2020 hun nieuwe boek. In De Prijs van Mijn Koffie nemen Demian en Bregje je aan de hand van twaalf vragen mee langs de historie, de productie en de handel van/in koffie. Ook gaan ze, geholpen door experts uit alle schakels in de koffieketen, in op wat zou moeten veranderen om koffie een duurzame toekomst te bieden. Aan het woord komen onder andere Barend Boot (Boot Koffie), Meine van der Graaf (MVO Nederland), Menno Simons (Bocca), Maarten van Keulen (This Side Up Coffee) en Peter d’Angremond (Max Havelaar).  Nadenken over een duurzaamheid is belangrijk, vinden Demian en Bregje, want de toekomst van koffie is in gevaar. Koffieboeren staan als gevolg van droogte, te hoge temperaturen en verschuivende regenseizoenen en een historisch lage prijs - die in 2019 vaak niet eens de kosten voor koffieproductie konden dekken - voor forse uitdagingen. “Gelukkig zijn er steeds meer initiatieven die boeren helpen hun bedrijf toekomstbestendig te maken en daarmee ook de toekomst van onze dagelijkse kop koffie veilig te stellen”, stelt Demian.  Demian en Bregje dagen je met De Prijs van Mijn Koffie uit om vragen te stellen over de herkomst van de koffie(s) die je dagelijks drinkt. Want alleen door vragen te stellen, krijg je antwoord op de vraag: wat is de échte prijs van mijn koffie?  
    29,95
    29,95
  • koffieTcacao 34
    6,50
    Quickview

    koffieTcacao 34 – MRT/MEI

    ONZE NIEUWE MAARTEDITIE KOFFIETCACAO 34 IS UIT! TRADITIEGETROUW VERSCHIJNT DEZE MET DRIE VERSCHILLENDE COVERS, DIT JAAR GEILLUSTREERD DOOR GRAFISCH VORMGEVER TRISTAN KROMOPAWIRO. 

    Meer weten over koffieTcacao 34? Lees hieronder verder.

    6,50
    6,50
  • T-shirt koffie
    25,00
    Quickview

    T-shirt koffie, thee en cacao

    De illustraties van de Tristan Kromopawiro staat niet alleen op de cover van de nieuwe editie koffieTcacao 34, maar ook op onze nieuwe t-shirts. Gemaakt van 175 grams organic katoen, fris wit en een felle zeefdruk transfer opdruk. Geef bij het afrekenen in de bestelnotities aan welke versie je graag zou willen ontvangen: Rose-blauw | Oranje-blauw | Paars- blauw Onze modellen dragen de volgende t-shirts: Marc (2,04) XL en Keri (1,84) S Haal hem snel in huis, want OP=OP!
    25,00
    25,00
  • Sage Precision Brewer Thermal
    304,80334,80
    Quickview

    Sage Precision Brewer + Pour Over Adapter kit

    In #ktc34 staat de Sage Precision Brewer Thermal op de testbank van The International Tea & Coffee Academy.  Je bestelt hem deze maand samen met de Pour Over Adapter kit met maar liefst 25%. 
    Afmetingen (bxdxh): 36 x 16.8 x 39.5 cm
    Garantie: Reparatie-, vervangings- of terugbetalingsgarantie van 2 jaar (naar goeddunken van Sage Appliances)
    Constructiematerialen: Geborsteld roestvrij staal
    Capaciteit: 1,7 liter (12 kopjes)
    Instellingen: Gold Cup, Fast, Strong Brew, Cold Brew, My Brew
    _____
    De conclusie van de test in #ktc34 luidt: "Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar. Een met warmhoudplaat en een met een thermoskan. In de thermoskan blijft koffie langer lekker van smaak. De brew-opties zorgen daarbij voor een goede controle over je verschillende brews. Voor iedereen die liever niet zelf een slow coffee opschenkt, altijd een kan paraat wil hebben of koffie voor meerdere mensen tegelijk wil zetten, is dit een geweldig apparaat."
    De Sage Precision Brewer is tot 6 april te koop in onze webshop.
    304,80334,80
    304,80334,80
  • koffieTcacao 33
    6,50
    Quickview

    koffieTcacao 33 – DEC/FEB 2020

    ONZE NIEUWE WINTEREDITIE KOFFIETCACAO 33 IS UIT. KRUIP ONDER EEN DIKKE DEKEN EN VERLEKKER JEZELF AAN FEESTELIJKE COCKTAILS, RECEPTEN VAN STERRENCHEFS EN SPECIALTY COFFEE UIT MADRID. LEER BOVENDIEN HOE JIJ MET KOFFIE EN PURE CACAO MINDFUL ÉN GELUKKIG DE WINTER DOORKOMT. 

    Meer weten over koffieTcacao 33? Lees hieronder verder.

    6,50
    6,50
  • t-shirt koffie
    25,00
    Quickview

    Koffieshirt

    Koop nu het KTC koffieshirt samen met de spiksplinternieuwe wintereditie #ktc33 voor maar 25 euro. Een leuk cadeau of gewoon voor jezelf! KTC-ers Marc (2,04 meter) en Marlon (1,70) hebben op de foto maat XL en S aan.
    25,00
    25,00
  • koffieTcacao 32
    6,50
    Quickview

    koffieTcacao 32 – SEP/NOV 2019

    KOFFIETCACAO 32 MET OP DE COVER EEN ILLUSTRATIE OVER SUPERKOFFIES VAN OLF DE BRUIN, STAAT WEER VOL INSPIRATIE, LEKKERE RECEPTEN, BOEIENDE INTERVIEWS EN MOOIE ILLUSTRATIES.   Zo doet Willem Boot een boekje open over die nieuwe F1-hybride superkoffies en hoe zij de toekomst van arabica veilig moeten stellen, vertellen Chocolatemakers Rodney Nikkels en Enver Loke vurig over de zoektocht naar een onafhankelijke cacaoketen en nemen we in Amerongen een kijkje in de grote fabriek van Moccamaster, waar al 55 jaar dagelijks met de hand (en uiterste precisie) alle onderdelen van het iconische koffiezetapparaat in elkaar worden gezet.
    6,50
    6,50
  • koffieTcacao #31
    6,50
    Quickview

    koffieTcacao 31 – JUN/AUG 2019

    Lente, zomer of herfst, het enige dat je hoeft te doen is koffieTcacao 31 te lezen! Met een warme of koude thee, een ijskoffie of een espresso en een paar blokjes chocolade on the side… is dit een moment tijdens je drukke werkdag of op je balkon die niemand je kan afnemen. Ook in dit zomernummer hebben we weer veel voor je in petto. Drie inspirerende columns van onze vast columnisten Willem BootDominique Persoone en Deirdre Deprettere bijvoorbeeld. Over kinderdromen, betere prijzen en thee om over na te denken. En onze gastcolumnist Milo van Velzen, thee inkoper van Simon Lévelt, geeft een ware ode aan thee. Ook tippen we in koffieTcacao 31 vier leuke zaken om deze zomer eens te bezoeken; het Theeza(a)kjeButchers coffeeCartel en Nawijn&Polak. In een andere mooie zaak, Dish aan de Kade, gaan we in gesprek met programmamaker Lauren Verster. Zij vertelt over haar doelen, moederschap en oploskoffie! Geniet van deze koffieTcacao 31 en van de zomer!
    6,50
    6,50
  • koffieTcacao 30 webshop
    6,50
    Quickview

    koffieTcacao 30 – MRT/MEI 2019

    Niet één maar drie covers hebben we laten drukken voor koffieTcacao 30. De klassieke botanische plantentekeningen zijn de inspiratie geweest voor de illustraties van Becca Turner. Een ode aan de planten waar we al dit lekkers aan te danken hebben. In koffieTcacao 30 aandacht voor single origin koffies uit de supermarkt, hoe je een Tea Master wordt, het 'einde' van de chocolade zoals wij deze kennen en tourrenner Ramon Sinkeldam die vertelt over zijn passie voor koffie. Ook nemen we je in koffieTcacao 30 mee naar Burundi met een fotoreportage van Long Miles Coffee, naar Taiwan met Dorien en Geert van MIST en naar Milaan met ons KTC team.

    koffieTcacao 30: eten en keten

    En wat eten we bij het lezen van de nieuwste koffieTcacao? Wat dacht je van een koffie-vistaco van Zino Urban Bistro of een espresso-raw chocoladetaart  uit het nieuwe kookboek Andere Koek. Wil je alles weten over het fenomeen Blockchain, maar dan met betrekking tot KTC. Dan zit je met koffieTcacao 30 ook goed. Margo Potma legt het je haarfijn uit in haar artikel Blockchain; keten via de ketting. Vanzelfsprekend praten we je ook weer bij over de nieuwste machines, evenementen en gadgets, testen we een koffie, thee en chocolade en gaan we op bezoek bij vier toffe hotspots.
    6,50
    6,50
  • koffieTcacao 29
    5,99
    Quickview

    koffieTcacao 29 – DEC/FEB 2019

    EEN NIEUWE EDITIE VOL KOFFIENIEUWS, THEEREIZEN EN CHOCOLADEAVONTUREN. NU HOPEN OP EEN PAAR KOUDE DAGEN, BIJ VOORKEUR MET SNEEUW, OM LEKKER ONDERUIT KOFFIETCACAO 29 DOOR TE BLADEREN. En wat kom je dan zoal tegen in koffieTcacao 29? LEES HIER MEER
    5,99
    5,99
  • koffieTcacao 28 bestellen
    5,99
    Quickview

    koffieTcacao 28 – SEP/NOV 2018

    Dit nummer vertellen we je over Wakuli Market, een platform waarmee boeren van over de hele wereld hun koffie direct aan consumenten of winkels kunnen verkopen. Marika van Santvoort praat je bij over de nieuwe cadmiumwetgeving en de invloed hiervan op jouw stukje chocolade. Fever-tree deelt een aantal smakelijke thee en koffie-cocktails, we bezoeken de enige theeplantage in Nederland en gaan op koffiereis naar Laos. Ook vertellen ex-gedetineerden je over wat zuivere koffie met ze doet en geven we je alle tips voor een geslaagde citytrip naar Praag.
    5,99
    5,99
  • koffieTcacao 27
    5,99
    5,99
  • 5,99
    Quickview

    koffieTcacao 26 – MRT/MEI 2018

    WAT STAAT ER IN KOFFIETCACAO MAGAZINE #26? Ditmaal bezoeken we verre bestemmingen als Iran, op zoek naar thee, Mexico-stad, voor de gevorderde citytripper, we doen Costa Rica aan voor de all-woman koffie van Bean Voyage en Madelé Mouton doet een boekje open over Afrikaanse rooibosthee in het algemeen en die van haar Carmién Tea. In koffieTcacao 26 vertellen je meer over bladroest en we doen een grondige test met 18 to-go bekers. Welke beker is perfect voor wat jij wilt? Natuurlijk is er ook ruimte voor lekkers in koffieTcacao 26, zo kan je aan de slag met de uitgebreide recepten van Yotam Ottolenghi en met de heerlijke zeebaars in oolong-saffraanbouillon van Martijn Korving van Zino Urban Bistro. Hidde de Brabander vertelt op zijn beurt weer over smakelijke dingen, zijn passie voor patisserie is niet te stuiten. Iedereen die een dubbelleven leidt of hierover droomt kan zich laten inspireren door de vier koffiemensen die we op de gevoelige plaat vast legden voor koffieTcacao 26. De voorkant is wezenlijk anders dan de achterkant. En hebben we het al gehad over onze covers? Het zijn er maar liefst vier, allen geïllustreerd door onze vrienden van de Department of Brewology. Verzamel ze allemaal!
    5,99
    5,99
  • koffieTcacao 25 - dec - feb 2017
    5,99
    Quickview

    koffieTcacao 25 – DEC/FEB 2018

    IN DE MAAND DECEMBER HEEFT KOFFIETCACAO EEN CADEAU VOOR JE: COMBINEER TWEE OF MEER ITEMS EN KRIJG GRATIS VERZENDING (T.W.V. 1,50) + EEN CHOCOLADEREEP UIT GRENADA VAN THE CHOCOLATE LINE CADEAU (T.W.V. 3,95). LEUK ALS CADEAU VOOR JEZELF OF VOOR EEN ANDER. GELDIG T/M 24 DECEMBER. WACHT NIET TE LANG, WANT OP=OP. Onze jubileumeditie is net iets meer dan je gewend bent. Samen met onze vrienden van The Amsterdam Coffee Festival maakten we een specialty coffee-kaart van Amsterdam. De volgende keer dat je langs de grachten loopt, weet je waar je goede koffie kan vinden. Ook krijg je bij deze editie een poster met alles dat je moet weten over de koffies uit Huila, Colombia. Stop hem in een lijst en hang hem aan je muur. In dit nummer vertellen we je alles over het belang van fermentatie, interviewen we Nate Hodge van Raaka Chocolate uit New York, gaan we op theereis naar Japan en brengen we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit koffie, thee en cacao. Met deze jubileumeditie kom je de winter wel door!
    5,99
    5,99
  • 5,99
    Quickview

    koffieTcacao 24 – SEPT/DEC 2017

    We mogen eindelijk al het moois uit koffieTcacao 24 met jullie delen. Wat kan je allemaal verwachten? We interviewden Evi Hanssen in het Antwerpse Butchers Coffee, legden vijf stellingen voor aan zes Q-graders uit Nederland en België, brachten zes fanatieke thuisbarista’s in beeld, vertellen je alles over origine chocoladedranken, nemen je mee op theereis naar Laos en koken eend met chocolade-wijnsaus en kersen. In 100 pagina’s kunnen we zoveel kwijt, zo lees je wat A2 melk nu precies is, tippen je over alle goede koffieTcacao-plekken in Helsinki, reviewen we drie espressobar; Mad Hat, Cafuné Espresso bar en Capriole, leer je over het MJF Centre van Dilmah thee in Sri Lanka, nemen we de Eureka Atom onder de loep en vertelt Richard Schukkink je alles over de filter!
    5,99
    5,99
  • 5,99
    Quickview

    koffieTcacao 23 – JUN/AUG 2017

    In koffieTcacao 23 nemen we je mee op reis naar Boedapest, Peru, Thailand, Dubai, Engeland, Shanghai en Colombia, maar ook naar Waalre, Leuven, Haarlem, Utrecht, Eindhoven en Mechelen. En dan hebben het nog niet eens over de zomerbestemmingen van de huidige Nederlandse én Belgische baristakampioenen. Merijn Gijsbers, Esther Maasdam, Nick Vink, Tom Janssen, Jaantje van Damme en Daniella René Nyström deelden allen hun vakantieplannen met ons, want ze kunnen toch niet altijd maar koffie zetten, schenken en cuppen? Jij daarentegen kunt wel elke dag oefenen om een van de Tia Maria koffiecocktails uit deze editie te perfectioneren. Zo droom je makkelijk weg bij het lezen over deze verre bestemmingen. Of inspireert het je om de volgende dag de trein of auto te pakken en een rondje te doen langs de beste choco, thee en koffieadressen in Nederland en België!

    5,99
    5,99
  • 5,99
    Quickview

    koffieTcacao 22 – MRT/MEI 2017

    koffieTcacao 22 heeft een bijzondere cover. Wij konden niet kiezen uit de prachtige serie van Gabriela Sánchez y Sánchez de la Barquera dus maakten we er vier. Welke jij krijgt? Dat is ook voor ons een verrassing. Raken de onderwerpen dan nooit op? Nee, zeker niet. We komen zelfs pagina’s tekort. In dit nummer interviewen we Arjan Erkel, nemen we een kijkje in het Herbarium van Naturalis, bespreken we de zin en onzin van keurmerkchocolade door middel van een reis naar de Ivoorkust met UTZ, leggen we je alles uit over Batch Brew en als klap op de vuurpeil interviewen we koffiebaas Rob Berghmans en sterrenchef Francois Geurds in een dubbel-interview. Als dit je nog niet overtuigt moeten de 5 columns, 2 reisverhalen (Japan en India Assam), recepten, proeverijen, nieuwtjes en gadgets dit toch echt wel voor elkaar krijgen.
 Welke jij krijgt? Dat is ook voor ons een verrassing.
    5,99
    5,99
  • 5,99
    Quickview

    koffieTcacao 21 – DEC/FEB 2017

    koffieTcacao 21 is uit! Dus pak er een goede kop koffie, een warme thee of een spicy hot chocolate bij. Neem plaats op je luie stoel, in je favo koffiebar of pak je moment tussen het werk door en laat je bijpraten over alles op koffie-, thee- en chocolade gebied. We houden het warm in ons interview met Australische koffiebrander Ben Richardson, verdiepen ons in whisky en chocolade pairings en wij gingen op zoek naar zes vaste gasten en hun favoriete barista. Opzoek naar een warme bestemming? Pak dan onze citytrip naar Lissabon erbij. De ideale bestemming voor een mild klimaat en goede K, T en C!
    5,99
    5,99
  • 5,99
    Quickview

    koffieTcacao 20 – SEPT/NOV 2016

    Met koffieTcacao 20 mogen we weer een mijlpaal bijschrijven, want hij is uit! Vaak genoeg krijgen we de vraag: “Hoe krijg je elk nummer weer vol?” Vier jaar op weg en twintig nummers later is het antwoord nog steeds hetzelfde: “We komen zelfs pagina’s tekort.” Zo ook voor deze spetterende september editie van koffieTcacao magazine met op de Wizard of Oz-achtige cover de Nederlandse chocoladegoeroes Jack Steijn en Caroline Lubbers. We vonden het hoog tijd voor een persoonlijk interview (pag. 25) met de drijvende krachten achter de Amsterdamse cacaofestivals Chocoa en het Origin Chocolate Event, en we reisde af naar de neonlichten van Warschau
    5,99
    5,99
  • 5,99
    Quickview

    koffieTcacao 19 – JUN/AUG 2016

    Hoe je koffieTcacao 19 gaat gebruiken is geheel aan jou; als een zonnescherm pootje badend vanaf een zeilboot, om je vers geplukte thee mee in te pakken tijdens je theereis in India, als snijplank voor de chocolade die je zelf probeert te maken of gewoon om te lezen. Voor de citytrip bleven we deze keer dicht bij huis en pluisde we Antwerpen uit. Wij hopen in ieder geval dat dit 100 pagina’s dikke nummer je weer voldoende verrast, vermaakt en inspireert.
    5,99
    5,99
  • 5,99
    Quickview

    koffieTcacao 18 – MRT/MEI 2016

    koffieTcacao 18 is er zeker één om aan je collectie toe te voegen! Deze editie kent namelijk maar liefst vier verschillende covers. Toen wij op de redactie hoorden dat de The Department of Brewology een serie illustraties had gemaakt die onze filosofie over koffie weerspiegelen, was de keuze voor de koffieTcacao-cover snel gemaakt. Of eigenlijk covers dus. De serie Make Coffee Not War bestaat uit vier te gekke illustraties, die in deze rumoerige tijden weinig uitleg nodig hebben. En omdat kiezen niet altijd beter is gaan we voor delen; vier covers dus voor koffieTcacao 18! Welke jij krijgt? Dat is ook voor ons een verrassing.
    5,99
    5,99
  • 5,99
    Quickview

    koffieTcacao 17 – DEC/FEB 2016

    Met koffieTcacao 17 zijn we inmiddels drie jaar onderweg, hebben we 17 edities gemaakt en zijn we van 84 naar 100 pagina’s per editie gegaan. Om dit te vieren staan nu eens de makers op de cover. In deze editie vertelt Jeffrey Young hoe snel de markt aan het veranderen is en wat we de komende jaren kunnen verwachten. Ook leren we in koffieTcacao University hoe je nu een goede espresso maakt en reizen voor de citytrip af naar het prachtige Wenen!
    5,99
    5,99
  • 5,99
    Quickview

    koffieTcacao 16 – SEPT/NOV 2015

    koffieTcacao 16 staat weer boordevol met leesvoer. Want terwijl jij aan het zwembad lag of een survival tour door de tropen aan het maken was zat de redactie van koffieTcacao niet stil. In deze editie gaan we op reis naar Rwanda; het land van de duizend heuvels en veel goede koffie, hielden we een pittig interview met een theepionier Merrill J. Fernando en zochten we uit hoe belangrijk tampen nu echt is. Uiteraard mocht de citytrip niet ontbreken dus vertrokken we naar Schotland om te kijken wat Edinburgh te bieden heeft aan koffie, thee en cacao!
    5,99
    5,99
  • 5,99
    Quickview

    koffieTcacao 15 – JUN/AUG 2015

    We hebben koffieTcacao 15 weer volgestopt met verrassingen! Maak een theecocktail, steek je BBQ aan of ga voor die heerlijke cascara Ook gaan we met koffieTcacao columniste Sara S’Jegers op cacao-avontuur op Hawaï en hebben we het met stamgast Eva de roovere over lieve liedjes. We maakten een stoer bbq-gerecht dat perfect combineert met zwarte thee, en we prikte Kopenhagen op de kaart voor onze citytrip. Daarnaast vind je in dit nummer natuurlijk weer nieuwtjes, trends, weetjes en nuttigste tips!
    5,99
    5,99

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X