Vandaag uit: La Marzocco Strada AV!

Vandaag uit: La Marzocco Strada AV!
05/04/2016 koffieTcacao
In koffie, product

Op dinsdag 5 april heeft de Italiaanse espressomachine fabrikant La Marzocco haar nieuwste liefdesbaby van de familie gepresenteerd, de Strada AV. Het kostte zes ingenieurs maar liefst 7 jaar aan ontwikkeling voordat ‘The Barista’s Espresso Machine’ het levenslicht zag.

The Barista’s Espresso Machine

De Strada AV geniet zoals verwacht van iconisch Italiaans design en een gebruiksvriendelijke interface. Voor het eerst in de geschiedenis van La Marzocco is een espressomachine uitgerust met High Performance Steam Wands, die zorgen voor warmte-isolatie waardoor de machine altijd koel aanvoelt. De ingebouwde elektronica maken het mogelijk om de dosering digitaal aan te passen en de machine te programmeren, waardoor consistentie in de kwaliteit gewaarborgd blijft. De Strada AV wordt geleverd met een 3-toets op het bedieningspaneel.

Strada AV op London Coffee Festival

Voor wie niet kan wachten om La Marzocco’s Strada AV met eigen ogen te bewonderen, doet er goed aan om voor dit weekend een ticket naar Londen te boeken. La Marzocco zal de Strada AV presenteren op het London Coffee Festival dat van donderdag 7 april t/m zondag 10 april plaatsvindt in de Old Truman Brewery.

0 Shares
Share
Pin