Theecocktails door Tess Posthumus – andere koek

Theecocktails door Tess Posthumus – andere koek
04/06/2015 de redactie
In magazine, thee
theecocktails door tess posthumus

Deze zomer maak je zelf verrassende en verfrissende theecocktails en mocktails! In de rubriek ‘andere koek’ in KTC15 vind je vijf heerlijke theecocktails door Tess Posthumus op basis van Dilmah thee.

In theecocktails door Tess Posthumus: een Lively Lime Longdrink, een Jasmine Green Tea, een Ceylon Sidecar, een Sansorino en een Minty Mule. De Minty Mule geven we je kado, de rest vind je in KTC15.

Theecocktails door Tess Posthumus: Minty Mule

Ingrediënten
145 ml Dilmah Gentle Minty Green Tea / 20 ml vers limoensap / 15 ml Monin gembersiroop / ijsblokjes om op te serveren

Garnering
1 schijfje verse gember/ 1 takje verse munt / 1 kort rietje

Bereiding

  • Zet de thee met water van 75°C, gedurende 2 minuten
  • Haal het theezakje uit het water en laat afkoelen
  • Giet het over in de met ijs gevulde cocktailshaker en shake de thee mee met de rest van de ingrediënten
  • Zeef in een metalen beker of glas, gevuld met ijsblokjes
  • Garneer met de munt, gember en het rietje
Je vindt de recepten van de andere vier theecocktails door Tess Posthumus in KTC15.
Verkrijgbaar bij tijdschriftspeciaalzaken in NL en BE en bij 75 Albert Heijns.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X