The Amsterdam Coffee Festival 2014

The Amsterdam Coffee Festival 2014
02/04/2014 koffieTcacao
In evenementen, koffie
The Amsterdam coffee festival 2014

NA HET GROTE SUCCES IN LONDEN IS AMSTERDAM AAN DE BEURT. ALLEGRA EVENTS BRENGT HET COFFEE FESTIVAL NAAR NEDERLAND. OP 2 EN 3 MEI VERANDERT HET NDSM WERF IN AMSTERDAM IN EEN INTENS KOFFIEPODIUM! THE AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL IS EEN SOORT XXL KOFFIEBAR WAAR JE ONBEPERKT KOFFIE KAN PROEVEN, GENIET VAN ARTISAN FOOD EN LIVE MUZIEK.

In The Lab geven koffie-experts demonstraties, workshops en vertellen over hun vak en ervaring. Daarnaast barst de titelstrijd van onder andere het Dutch Barista Championship en Dutch Latte Art Championship los.

Jeffrey Young, managing director: “Ik ben onder de indruk van de energie van lokale koffieliefhebbers rond dit festival. Ons doel is om The Amsterdam Coffee Festival jaarlijks tot een vast gegeven voor de Nederlandse koffie-industrie te maken.”

Programma

  • Vrijdag 2 mei van 10.00 – 17.00: Professionals
  • Vrijdag 2 mei van 17.00 – 22.00: Professionals en consumenten
  • Zaterdag 3 mei van 10.00 – 19.00: Consumenten

The coffee place to be is natuurlijk de stand van koffieTcacao, A17. Met de hele dag workshops, proeverijen en demonstraties.

Meer informatie vind je op de website van het Amsterdam Coffee Festival.

De Amsterdam Coffee Festival-promotie op Facebook is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan koffieTcacao.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X