Taste of Amsterdam van start!

Taste of Amsterdam van start!
03/06/2016 de redactie
In evenementen
taste of amsterdam

Culinair festival Taste of Amsterdam opent vanavond om 17:00 uur stipt haar deuren in het Amstelpark.

Foodies, smulpapen, borrelaars en levensgenieters: opgelet! Vanaf 2 t/m 5 juni worden de smaakpapillen geprikkeld tijdens Taste of Amsterdam in het Amstelpark. Tijdens dit 4-daags culinaire festival halen meer restaurants dan ooit alles uit de kast om de 250.000 verwachte bezoekers te verrassen met hun signature dishes & drinks.

Op deze editie van Taste of Amsterdam een mix van nieuwe gezichten en vertrouwde namen. Zo vertegenwoordigt bijvoorbeeld chef Michiel Deenik het land en de zee met The Roast Room en Visaandeschelde. Daarbij zijn de moderne klassiekers van nieuwkomer Jansz. vier maanden na de officiële opening het restaurant al te proeven op het festivalterrein. En truffelrestaurant VERZET is van de partij in Amsterdam.

Ook de uitgedroogde proever lest dit zijn culinaire dorst. Tijdens de diverse wijnproeverijen of de What’s in a Spirit -workshops kun je alles over dranken en hun geschiedenis. En wie de gebaande paden durft te verlaten, belandt zomaar in verscholen tuinen waar ongewone spirits geschonken worden.

Heb je genoeg inspiratie opgedaan tijdens de workshops, proeverijen en demonstraties, dan kun je op de food market Taste of Thuis bijzondere ingrediënten scoren om mee naar huis te nemen.

Info

TASTE OF AMSTERDAM 2016
Wanneer: van 2 t/m 5 juni
Waar: Amstelpark in Amsterdam
Website: www.tasteofamsterdam.com

Tijden

Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00 uur
Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00 uur
Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00 uur

Tickets

Tickets voor Taste of Amsterdam zijn online voor €12,- (inclusief boekingskosten) te bestellen. Een kaartje is geldig voor één van de vier dagen. Ook introduceert het restaurantfestival dit jaar het passe-partout, waarmee de fijnproevers voor €22,- vier dagen lang toegang krijgen tot Taste of Amsterdam.

X
0 Shares
Share
Pin