Drie nieuwe cold brew koffies voor Spotter Coffee

Drie nieuwe cold brew koffies voor Spotter Coffee
13/08/2020 koffieTcacao
In koffie, product
Spotter Coffee

MET TROPISCHE TEMPERATUREN IS EEN KOUD GEBROUWEN KOFFIE EEN WELKOME TRAKTATIE. COLD BREW KOFFIEMERK SPOTTER COFFEE LANCEERT DRIE NIEUWE SMAKEN. 

Sinds zijn eerste slok in 2017 in Sydney is eigenaar Chris Veldt in de ban van cold brew koffie. “Dat je zulke mooie en frisse smaken uit koud gebrouwen koffie kan halen, zonder enige toevoeging, verbaasde mij”, vertelt Chris. Bij thuiskomst ging hij zelf aan de slag. De afgelopen twee jaar met de twee verschillende smaken naturel en karamel. Het assortiment is nu vernieuwd met drie nieuwe smaken: Suburbia (Guatemala), The Park (Ethiopië) en Downtown (India en Indonesië). “De Suburbia lijkt het meest op onze oude Spotter Coffee Naturel en bevat smaaktonen van chocolade. The Park is heel fruitig en de Downtown heeft een volle smaak met een pittig accent”, vertelt Chris. Voor ieder wat wils.

Cold brew

Cold brew koffie is al jaren populair in onder andere de Verenigde Staten, Azië en Australië . “We zien de afgelopen jaren dat er ook in Nederland steeds vaker over cold brew koffie wordt geschreven en dat een groeiend aantal koffietentjes en supermarkten het verkopen.’’ Cold brew koffie wordt gemaakt door gemalen koffiebonen en koud water urenlang samen in een afgesloten tank te laten extraheren. Bij het maken van cold brew koffie kun je spelen met de koffiebonen, branding, de verhouding koffie/water en tijd. 

Spotter Coffee in jouw zaak serveren? Kijk op spottercoffee.nl

Prijs € 2.49
spottercoffee.nl

36 Shares
Share36
Pin