Bocca lanceert Brander1: koffie voor thuis

Bocca lanceert Brander1: koffie voor thuis
05/02/2021 koffieTcacao
In koffie, product
Brander1

 NA EEN JAAR THUISWERKEN, VINDT KOFFIEBRANDERIJ BOCCA HET HOOG TIJD VOOR BETERE KWALITEIT KOFFIE IN DE KOP. ZIE DAAR HET NIEUWE MERK BRANDER1. 

 De specialty coffee-branderij van de eerste orde wil met het nieuwe merk Brander1 iedereen voorzien van goede koffie. “Nu we zo veel mogelijk vanuit huis moeten werken en de economie op zijn kop staat, vinden wij het hoog tijd om juist in Nederland iets te bieden. Hele goede bonen voor een prijs die goed bij de tijd past”, vertelt oprichter Menno Simons.

Brander1

Twee blends 

Bocca voegt twee verschillende Brander1-blends toe aan haar assortiment: de House Blend en de Espresso Blend. De House Blend is een toegankelijke espresso met een gebalanceerde medium branding en een ronde smaak met zoete tonen van chocolade. De Espresso Blend heeft een donkerdere branding en is een mooie balans tussen romig zoete en bittere smaken, met een vleugje karamel. Voor diegenen die het zichzelf écht makkelijk willen maken, zijn er biologisch afbreekbare capsules beschikbaar van beide blends. Cupjes vloeibare troost voor de thuiswerker!

Bocca

Twintig jaar geleden werd koffiebranderij Bocca opgericht door Menno Simons. De branderij in Dronten was een van de eerste spelers op het gebied van specialty coffee. Bocca heeft ook een eigen espressobar in de Amsterdamse Kerkstraat, waar trainingen en workshops gegeven worden. De koffie wordt zelf ingekocht via Trabocca. Lees ook het interview met Menno Simons.

Prijs € 9,35 voor 450 gram 

0 Shares
Share
Pin