Smit & Dorlas lanceert single estate koffielijn!

Smit & Dorlas lanceert single estate koffielijn!
06/09/2016 koffieTcacao
In koffie, product
  • single estate koffie
  • single estate koffie
  • single estate koffie
  • single estate koffie

Met vier verschillende single estate koffies bewandelt Smit & Dorlas duidelijk een nieuwe weg. De lijn bestaat uit twee espressokoffies en twee filterkoffies.

Voor de espresso kies je uit de El Morito uit Guatemala of de Keniaanse Rung’eto. En een goeie filterkoffie zet je van de Suke Welena uit Ethiopië en de Indonesische Ketiara Giling Basah. Met deze smakelijke vertegenwoordiging van bekende koffielanden kiest Smit & Dorlas voor een viertal uitgesproken smaken naast hun vertrouwde blends.

Tijdens de lancering in de Foodhallen in Amsterdam werden er uitdagende koffie en vis combinaties gemaakt door Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van het Ciel Bleu Restaurant**. De Rung’eto espresso werd geserveerd naast een langoustine met knolselderij, gember en longpepper. En, de favoriet van de redactie, een filterkoffie van Ketiara Giling Basah in combinatie met kabeljauw met gebruinde boter, amandel en cassia.

Met de keuze voor single estate koffies en aparte filterbranding maakt Smit&Dorlas het voor horecazaken steeds makkelijker om bijzondere koffies aan te bieden en te variëren.

 

X
2 Shares
Share2
Pin