Serieuze koffie in Breda
16/12/2016 koffieTcacao
In cacao, evenementen, koffie, thee

Van 18 t/m 24 december betrekken de DJ’s van 3FM het glazen huis in Breda. Ditmaal zamelen ze geld in voor de stille killer bij jonge kinderen: longonsteking.

Als je het glazen huis van Serious Request gaat bezoeken kan je dit net zo goed combineren met wat goede KTC adressen. Wij verzamelde tips voor je thee, chocolade en koffie in Breda.

koffie in Breda

Koffie in Breda – Koffie bij Teun

Bij Teun staan Bocca en Denf op de molen. Je kan hier natuurlijk terecht voor filterkoffie, cappuccino en espresso maar ook voor Teuns experimenten. Zoals nutella of soda in je koffie. Spannend!

koffie in Breda

Koffie in Breda – Sowieso

Job brandt elke week zijn eigen koffie en dat betekent dat je bij Sowieso gegarandeerd verse koffie drinkt! Daarnaast kan je hier terecht voor de lekkerste taarten en gezonde sapjes.

koffie in Breda

Koffie in Breda – CHCO Café

Van chocoladefondue tot high choc (chocolade high tea), bij CHCO Café zit je als chocolade liefhebber wel goed!

koffie in Breda

Koffie in Breda – Yirga

Met koffie van de Belgische branderij Normo kan je hier altijd terecht voor een goede kop. Daarnaast word je bij Yirga elke maand verrast door de koffies van the Coffeevine. Alles is huisgemaakt, van taart tot ketchup.

koffie in Breda

Koffie in Breda – La Bohème

Voor de klassieke bonbon moet je bij La Boheme zijn. Met de simpele filosofie “we willen gewoon lekkere bonbons maken” produceren ze al 50 jaar bonbons in eigen keuken.

koffie in Breda

Koffie in Breda – In kannen en kruiken

Een leuke plek voor een kop koffie maar vooral ook voor een heerlijke lunch. In kannen en kruiken werkt samen met lokale leveranciers. Zo eet je taarten van Snoreo’s & Meer en brood van De Gomer.

 

 

3 Shares
Share3
Pin