Satemwa Tea Estates opent webshop

Satemwa Tea Estates opent webshop
03/10/2017 koffieTcacao
In product, thee
Blogpost - Satemwa

Sinds kort verkoopt Satemwa Tea Estates uit Malawi ook eigen verpakte thee vanuit hun vernieuwde webshop. Er zijn momenteel vier bijzondere soorten beschikbaar. Hiermee geniet je thuis óf op werk op eenvoudige wijze verse single estate kwaliteitsthee.

Satemwa produceert voor haar verpakte theeën naast zwarte en groene thee, ook enkele unieke witte, groene, oolong, zwarte en donkere theeën. Momenteel zijn er vier bijzondere smaken: black earl grey met natuurlijke bergamot, een crispy groene thee met munt, een fruitige witte thee met hibiscus, passievrucht en perzik en een stoere black & white. Met de opening van de webshop zijn deze theeën niet langer alleen voor groothandel beschikbaar, maar kan iedereen genieten van deze kwaliteitsthee.

Van Afrika naar Europa

Satemwa Tea Estates is een familiebedrijf met een theetuin in de Shire Highlands in Malawi, Zuidoost-Afrika. Satemwa werd in 1923 gesticht en is momenteel onder leiding van kleinzoon Alexander Kay. De theeën van Satemwa Tea Estates vonden hun weg al naar exclusieve theespeciaalzaken van Parijs tot Tokio. Andere theeën worden verwerkt in blends van populaire theemerken. En vanaf nu kan men thuis ook genieten van de Satemwa Tea Estates. De verkoop van de thee wordt gecoördineerd vanuit België.

Satemwa webshop

Duurzaam verbouwen

Satemwa is Fair Trade, Rainforest Alliance en UTZ gecertificeerd en werkt nauw samen met de gemeenschappen rondom de theetuin. Zo helpt Satemwa een groep kleine boeren om munt en hibiscus te verbouwen die verwerkt worden in Satemwa’s fusion blends. Met behulp van Satemwa produceren de boeren pure zongedroogde kruiden en bloemen, en dit alles heeft een positief effect op de inkomens van de lokale boeren.

Theeliefhebbers kunnen online bestellen via www.satemwa-europe.com
Zakelijke klanten kunnen mailen naar europe@satemwa.com

X
7 Shares
Share7
Pin