ROAST viert vijfjarig bestaan

ROAST viert vijfjarig bestaan
09/09/2017 koffieTcacao
In koffie, product
ROAST

Met een koffie-abonnement van ROAST ontvang je iedere maand de lekkerste koffie van kleine Nederlandse koffiebranderijen thuis op de mat. Deze maand bestaan ze vijf jaar en daarom prijkt er in de jubileumbox een Guatemala van Single Estate Coffee Roaster én krijg je koffieTcacao cadeau! 

Sinds vijf jaar bezorgt ROAST abonnees iedere maand drie koffies. Verpakt in mooie doos, die voor de handigheid door de brievenbus past, verschillen de koffies van herkomst, variëteit en branding. Ze werken hiervoor samen met ruim zestig verschillende branders. Hierdoor word je keer op keer verrast met specialty coffee van het seizoen. Reden voor een feestje.

Vijfjarig jubileum

Deze maand viert ROAST hun verjaardag in samenwerking met Single Estate Coffee Roasters. De jubileumbox bestaat uit een Guatemala met drie verschillende bewerkingsmethoden; natural, washed en soaked. Ideaal om thuis te testen wat de bewerkingsmethode doet met de smaak van koffie. De editie van koffieTcacao maakt dit speciale pakket compleet.

Specialty coffee op de mat met ROAST

De afgelopen vijf jaar heeft specialty coffee ook in Nederland een flinke opmars gemaakt. Het doel van ROAST was én is om koffieliefhebbers kennis te laten maken met een divers aanbod aan exclusief geselecteerde koffies. ROAST maakten de afgelopen jaren al honderden abonnees blij met hun maandelijkse koffieboxen. Mede dankzij de vele kleine branderijen weten zij hun abonnees keer op keer te verrassen. Niet alleen met de koffies, maar ieder pakket bevat een leuke extra. Denk aan een koffierecept, product of informatie over bijzondere koffies en zetmethoden.

Nog geen abonnee bij ROAST? Aanmelden kan via de website en ontvang met de code ROAST5JR de eerste maand €2,50 korting. Probeer het zelf, of geef het cadeau.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X