-
de redactie
KTC test de Moccamaster KBG Select
Lees meerHet testpanel van koffieTcacao magazine test de Moccamaster KBG Select. “De Moccamaster is en blijft een iconisch koffieapparaat.”
-
de redactie
KTC test de VIVA Recharge thee-infuser
Lees meerDe redactie test de nieuwe VIVA Recharge thee-infuser slash thermosbeker. “Door de infusie-stop onderscheidt de Recharge zich van alle andere bekers, die…
-
de redactie
KTC test de Cafelat Robot
Lees meerKTC test de Comandante handmolen. “Een geweldige molen met consistente maling die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.”
-
de redactie
KTC test de Comandante C40
Lees meerKTC test de Comandante handmolen. “Een geweldige molen met consistente maling die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.”
-
de redactie
KTC test espressomachine Bezzera Matrix
Lees meerDe Bezzerra Matrix is van alle gemakken voorzien en perfect om thuis snel een heerlijke espresso, cappuccino of andere koffiedrank mee te maken.
-
de redactie
Review: Dos Rios 70% Amano
Lees meerCaroline Lubbers proefde blind de Dos Rios 70% van Amano. “Als een theatervoorstelling met mooie afwisselende decors opent zich de chocolade in mijn mond.”
-
koffieTcacao
Review: Ding Dong Oolong – Mist Tea’s
Lees meerBekijk het resultaat van de Oolong thee test van Mist Tea uit koffieTcacao editie #28.
-
koffieTcacao
REVIEW: MADAGASCAR 75% MIA
Lees meerVoor koffieTcacao #27 boog chocoladeconnaisseur Caroline Lubbers zich over de MIA Madagascar 75% reep.
-
koffieTcacao
REVIEW: SINGLE ESTATE ETHIOPIË DIMA NATURAL
Lees meerJens Crabbé reviewde voor koffieTcacao #27 de Ethiopie Dima Natural van Single Estate Coffee Roasters.
-
koffieTcacao
REVIEW: SPRITE’S DELIGHT PAPER AND TEA
Lees meerIn koffieTcacao #26 testte Richard Schukkink de Sprite’s Delight van Paper and Tea. Bekijk het resultaat!
reviews
Onze nieuwste editie, met een prachtige illustratie van Paul Sirand op de voorkant, staat weer vol boeiende verhalen, goede interviews, lekkere recepten en KTC-nieuws!
NIEUWE EDITIE
koffieTcacao 42
NIEUWE EDITIE
koffieTcacao 42
Onze nieuwste editie, met een prachtige illustratie van Paul Sirand op de voorkant, staat weer vol boeiende verhalen, goede interviews, lekkere recepten en KTC-nieuws!