De Red Cups bij Starbucks

De Red Cups bij Starbucks
20/12/2013 koffieTcacao
In cacao, koffie, thee

Een teken dat de feestdagen voor de deur staan; de iconische Red Cups van Starbucks, ze zijn weer verkrijgbaar! Een nieuwe ronde, dus nieuwe smaken…

Christmas Blends
Het koffiebedrijf heeft twee Christmas Blends ontwikkeld. Eén gemaakt van zeldzame koffiebonen uit Sumatra die drie tot vijf jaar hebben gerijpt en een ander met een mix van koffiebonen uit Latijns-Amerika en Azië, met een vleugje gerijpte Sumatraanse bonen.

Orange Mocha
Naast de terugkerende Toffee Nut Latte en Speculaas Latte, is dit jaar nieuw verkrijgbaar de Orange Mocha. Een kersttraktatie met chocolade- en sinaasappelsmaak afgemaakt met een toef slagroom. De klassieke Mocha met een twist.

White Chocolate Mocha
Dit jaar brengt Starbucks een kerstfavoriet in de iconische red cup naar de supermarkt. De White Chocolate Mocha, deze is gemaakt van Fairtrade gecertificeerde arabica Espresso Roast koffie en is een mix van espresso en de smaak van witte chocolade. Liefhebbers kunnen nu genieten van dit feestelijke drankje, waar ze ook zijn. De ready-to-drink White Chocolate Mocha is de hele kerstperiode verkrijgbaar in het dagverse zuivelschap van supermarkten in Nederland.


Wil je naast dit artikel ook de nieuwste artikelen van koffieTcacao magazine lezen? Klik dan hier voor een abonnement!

X
0 Shares
Share
Pin