Ralph Lauren, van jeans naar beans

Ralph Lauren, van jeans naar beans
24/09/2014 de redactie

Om zijn imperium nog verder uit te breiden heeft Ralph Lauren, naast zijn kledinglijn, parfumlijn en meubellijn nu ook een koffiehuis geopend. Om te zorgen dat zijn shoppers niet ver hoeven te lopen voor hun caffeine kick, heeft hij de deuren van Ralph’s Coffee geopend op de tweede verdieping van zijn nieuwe kledingwinkel aan Fifth Avenue, New York.

 

Ralph’s Coffee is een typisch Amerikaans koffiehuis met witte, ‘verweerde’ muren, een mozaïeken vloer en zitplaatsen voor meer dan 22 personen. De koffiebar serveert eigen koffieblends gemaakt van biologische koffiebonen uit Midden -en Zuid Amerika en Afrika. Naast koffie kun je bij Ralph’s Coffee ook terecht voor snacks en zoete lekkernijen.

Herinneringen van Ralph Lauren

“De geur van versgemalen koffie brengt zoveel herinneringen bij mij naar boven. Vooral de momenten dat je met familie en vrienden om tafel zit en geniet van koffie en een goed gesprek”. Om deze reden wilde hij een plek creëren waar mensen bij elkaar kunnen komen om, in een moment van rust, elkaar weer echt te kunnen ontmoeten.
In november opent Ralph Lauren nog een bar genaamd ‘The Polo Bar’ aan East 55th Street. De Polo Bar biedt plaats voor 150 gasten die kunnen genieten van een diner, een drankje kunnen nuttigen aan de bar of, voor een meer exclusieve avond, een onvergetelijke avond kunnen hebben in de privé ruimte van de Polo Bar, aldus Ralph Lauren.

 

Bron: The Telegraph

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X