Designprijs voor JDE Promesso koffiemachine

Designprijs voor JDE Promesso koffiemachine
31/03/2016 koffieTcacao
In koffie, product
promesso

JACOBS DOUWE EGBERTS heeft er weer een prijs bij. De Promesso koffiemachine, ontworpen door designbureau VanBerlo, is onderscheiden met een Red Dot: Best of the Best-award. Dit is dé internationale designprijs voor het beste productontwerp van het afgelopen jaar. 

Red Dots Design Awards

Dit jaar werden 5200 designs uit 57 landen beoordeeld door een 41-koppige vakjury. De Red Dots Design Awards worden toegekend in drie hoofddisciplines: Product, Communication en Concept. De meest uitmuntende ontwerpen worden bekroond met een Best of the Best-award. De Promesso koffiemachine behoort tot de gelukkige winnaar die is onderscheiden met zo’n eervolle prijs. De internationale designprijs wordt 4 juli uitgereikt in het Aalto-theater in Essen, Duitsland. 

Promesso koffiemachine

Promesso is een koffiemachine die bedoeld voor de zakelijke markt met een totaal nieuwe technologie. Door het intuïtieve touchscreen is de Promesso koffiemachine eenvoudig te bedienen. Gebruikers maken met het grootste gemak hun favoriete koffiecreatie. Het rijke pallet aan variaties kan naar eigen smaak worden gezet en gedronken. De koffiemachine bewaart favorieten en kent de voorkeuren van meerdere gebruikers.

Design en functionaliteit zijn optimaal

Harrie Wessels, Global Design & Innovation Manager JDE Professional: “Als marktleider op het gebied van full service koffie oplossingen blijft JDE constant innoveren. Ontwerpbureau VanBerlo – waarmee we al meer dan 15 jaar samenwerken – vult onze kennis perfect aan en vertaalt onze briefings naar het beste design. Met de Promesso koffiemachine is dat fantastisch gelukt: design en functionaliteit zijn optimaal tot in de kleinste detail doorgevoerd.”

 

X
0 Shares
Share
Pin