Picknickers – Terherne

Picknickers – Terherne
03/08/2015 koffieTcacao
In gespot, terherne
  • Picknickers
  • Picknickers

Een hangmat, een aanlegplaats voor je bootje, strandstoelen, uitzicht over het Sneekermeer, een buitenbar van een oude zeecontainer.

Picknickers Food & Drinks in Terherne is een heerlijke plek om tijdens je verblijf in Friesland te relaxen met goede koffie of lekkere thee én huisgemaakt lekkers. De uitstraling is shabby-chique, het interieur een mix van design en kringloop en er staan altijd verse bloemen. Je kan er op ieder moment van de dag terecht, ook voor lunch en diner.

Eigenaresse Nathalie Walsweer: “Al onze zoetigheid maken we zelf: appelplaattaart, arretjescake (chocoladekoek met biscuitjes, marschmallows en jelly beans!) en we hebben altijd een taartje van het seizoen zoals bijvoorbeeld verse aardbeien met meringue. Of je bestelt een koektrommeltje bij je koffie of thee waarbij we zes verschillende zoetigheden serveren, echt een klein verwenmomentje is dat! We werken graag met producten uit de buurt, omdat we weten wie het gemaakt heeft en waar het vandaan komt. Blikken en bakjes van de groothandel proberen we te vermijden. Biologische ingrediënten passen we zoveel mogelijk toe, waar haalbaar. We koken kleurrijk, zomers met veel bloemen en wilde kruiden uit de directe omgeving en houden gerechten basic zodat de echte smaken helemaal tot hun recht komen. We hebben een kleine, wisselende kaart en super verse producten. Rivierkreeftjes worden bijvoorbeeld door de lokale visser zo op ons terras afgegeven!”

Picknickers is een plek waar je de tijd vergeet en uren kunt genieten. Wil je er liever uit op uit met je bootje of op de fiets? Dan doet Picknickers haar naam eer aan. Haal een picknickmand vol heerlijkheden voor onderweg.


Koffie: Bocca
Thee: Kushmi Wellness thee
Chocolade: Chocolatemakers
IJs: Hoeve Sonneclaer


Picknickers
Utbuorren 54 | Terherne, Nederland
picknickers.nl

X
0 Shares
Share
Pin