Pacari Raw 70%
06/08/2013 koffieTcacao
In cacao reviews, reviews

Pacari Raw 70%

Pacari maakt zijn chocolade van tree to bar in Ecuador en verwerkt met name de zeldzame inheemse variëteit Arriba Nacional. Hun specialiteit is rauwe chocolade. Hoe ze dat precies maken blijft top secret. Wel bekend is dat de bonen niet geroosterd worden en dat alle andere stadia in het productieproces strikt gecontroleerd worden en de temperatuur beneden de 42 graden Celsius blijft. En dat levert een bijzondere smaak op! De Raw 70% ruikt heel fris, limoenachtig. Met je ogen dicht krijg je niet de indruk dat je aan choco zit te ruiken. De smaak is eveneens zuur, scherp, citrus. Halverwege wordt hij iets zachter en volgen er meer bloemige aroma’s, wat een kenmerk is van Arribacacao. Zeer geschikt voor de avontuurlijke proever!

3uit5

Verkooppunt onder andere Simon Lévelt.
Prijs € 3,95 voor 50 gram

pacarichocolate.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X