Origin Chocolate Event: dit doe je er!

Origin Chocolate Event: dit doe je er!
09/10/2017 koffieTcacao
Origin Chocolate Event 2017

Het Origin Chocolate Event vindt op zaterdag 21 oktober plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Voor deze zevende editie reizen exclusieve chocolademakersuit de hele wereld af naar onze hoofdstad. Met ruim zeventig activiteiten verspreid over de zeven hallen van het KIT belooft het een bijzondere dag vol heerlijke chocolade te worden.

Het Origin Chocolate Event is een evenement dat je niet mag missen als jouw hart sneller gaat kloppen van cacao. Het programma staat vol met chocoladeproeverijen, tastings en pairings. De zintuigen worden aan alle kanten geprikkeld, want ook aan muziek, kunst, films en tentoonstellingen is gedacht. Het Origin Chocolate Event wordt ‘s ochtends ingewijd met een cacaomeditatie door de oprichtster van Lovechock.

Workshops & tastings

Gedurende de dag is er op het Origin Chocolate Event de mogelijkheid om je aan te melden voor diverseworkshops. Zo is er een workshop chocolademaken óf chocolademeditatie. Daarnaast kun je jouw  smaakpalet een serieuze boost geven tijdens de diverse chocoladepairings met koffie, thee, honing, rum, whiskey of wijn.

Sprekers

Er is een indrukwekkend sprekersprogramma, waarop namen als Clay Gordon, Martin Christy, Carlos Velasco en Estela Duque staan. Het Origin Chocolate Event biedt de bezoeker een unieke kans om kennis te maken met deze chocolade-experts die alles kunnen vertellen over ontwikkelingen in duurzame chocoladeproductie en direct trade.

Vermaak voor de jonge zoetekauw

Natuurlijk is er op het Origin Chocolate Event ook aan de kinderen gedacht. In de Emmazaal van het Koninklijk Instituut voor de Tropen zijn er creatieve en educatieve activiteiten te beleven die geschikt zijn voor zowel de jonge en oudere zoetekauw.

Waar: Koninklijk Instituut voor de Tropen, Amsterdam
Wanneer: zaterdag 21 oktober
Meer informatie en tickets via www.originchocolate.eu

7 Shares
Share7
Pin