Origin Chocolate Event haalt wereldtop naar Amsterdam! 16-17/10

Origin Chocolate Event haalt wereldtop naar Amsterdam! 16-17/10
07/10/2012 koffieTcacao
In cacao, evenementen

Chocolade heeft zich sterk ontwikkeld de laatste jaren en daarbij ook de origine chocolade, van cacao uit een specifieke regio. Kwaliteit, duurzame concepten en smaakbeleving spelen een steeds belangrijkere rol. De beste kwaliteit cacaobonen worden gebruikt en met zeer veel aandacht en zorg voor het productieproces, wordt de beste chocolade gemaakt.
Met een rijke cacao geschiedenis en Amsterdam als de grootste cacao haven ter wereld, is Nederland ook een goede plek voor de fijnproevers van chocolade. Tijdens het Origin Chocolate Event op 16 en 17 oktober, wordt Amsterdam vereerd met het bezoek van ‘s werelds meest gerenommeerde chocolademakers.
De beste ‘Bean-to-bar’ chocolademakers uit verschillende landen zijn aanwezig, waaronder Ecuador, Grenada en Zwitserland. Een unieke gelegenheid voor zowel professionals als chocoholics om hen persoonlijk te ontmoeten en hun award winning chocolade te proeven.

Locatie: Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)

Sprekers: Mott Green (Grenada Chocolate), Philipp Kauffmann (Original Beans), Santiago Peralta (Pacari) en Bertil Akesson (Akesson’s Madagascar), maar onder andere ook Maricel Presilla (Gran Cacao Company), Martin Christy (oprichter van Seventy%, voorzitter van de Grand Jury of the International Chocolate Awards) en Sepp Schönbächler (Felchlin).

Ga voor meer info naar originchocolate.eu

X
0 Shares
Share
Pin