Online cursus: Het nieuwe koffiezetten

Online cursus: Het nieuwe koffiezetten
09/05/2013 de redactie

Wat iedere koffieprofessional zou moeten weten over… koffie. Een cursus door KTC columnist, koffiejuf Moniek Smit. Nu aanmelden = Hemelse korting!

Het Nieuwe Koffiezetten is een online cursus en bevat de essentiële informatie voor professionals die willen blijven groeien op hun vakgebied. Het Nieuwe Koffiezetten is  geschikt voor zowel ervaren als startende professionals op de koffiemarkt.

Het is ook een uitstekende basis voor mensen die professioneel willen leren koffiezetten. Het zorgt ervoor dat je je enorm snel kan ontwikkelen tot barista. Je krijgt praktische tips en tools om je nieuwe kennis direct te gebruiken.

Bekijk het eerste mini college!

Schermafbeelding 2013-04-23 om 12.46.50

Tijdelijke aanbieding!
Op 15 juni zal Het Nieuwe Koffiezetten (en dus ook De Online Koffiecursus) beschikbaar zijn. Je kunt je nu al vrijblijvend aanmelden voor Het Nieuwe Koffiezetten. De klas stroomt al aardig vol, maar er is ruimte voor meer geïnteresseerden.

Iedereen die zich voor 1 juni aanmeldt, kan gebruik maken van een eenmalige aanbieding. Deelnemen aan Het Nieuwe Koffiezetten, inclusief eindtoets en certificaat kan dan voor 97 euro.Moniek: ‘Het aantal deelnemers is beperkt, zodat ik de kwaliteit van de cursus optimaal kan houden. De eerste aanmelders zal ik belonen met waardevolle extra’s. Je kan nu al exclusief een plaats reserveren voor deze eerste groep.’

Er is ook een gratis emailcursus: ‘Barista worden’.


Bron: Coffee Consulting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X