5 VRAGEN AAN FESTEAVAL’S NIKKI HOOLWERF

5 VRAGEN AAN FESTEAVAL’S NIKKI HOOLWERF
19/04/2018 koffieTcacao
FesTEAval 2018

NIKKI HOOLWERF IS DOL OP THEE. DIE PASSIE WILDE ZO GRAAG MET NEDERLAND DELEN DAT ZE DRIE JAAR GELEDEN EIGENHANDIG EEN THEEFESTIVAL IN HET LEVEN BESLOOT TE ROEPEN. AANSTAANDE ZONDAG IN DEFABRIQUE IN UTRECHT VINDT DE DERDE EDITIE VAN FESTEAVAL PLAATS EN VROEGEN WE NIKKI NAAR HAAR HIGHLIGHTS.

FesTEAval 2018

Zondag 22 april is het zover; de derde editie van fesTEAval. Wat kunnen bezoekers verwachten?
“We hebben dit jaar weer een prachtig programma omtrent health en thee, waarmee je je hele dag wel zou kunnen vullen. Natuurlijk hebben we gezorgd voor een goed gevulde theemarkt met de meest uiteenlopende merken. Daarnaast zal er de hele dag live muziek zijn!”

In hoeverre is fesTEAval gegroeid ten opzichte van de eerste editie?
“In de eerste editie was de inrichting en het programma achteraf gezien eigenlijk niet ideaal, er kwamen meer mensen die langer bleven. Wat natuurlijk top was. Dit hebben we afgelopen jaar verbeterd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Dit jaar betrekken we het gezonde aspect van thee in het programma, er is zelfs een speciale Heal’tea room waar je de hele dag kan meedoen aan onder andere yoga en jumping fitness (op trampolines!).”

Wat zijn jouw absolute highlights op het programma?
“Ik ben zelf erg benieuwd naar de kombucha-workshops, lijkt me heel interessant en leuk! Verder hoop ik ook aan te kunnen sluiten bij de thee en meditatie, even tot rust komen.”

Met welke theetrends kunnen bezoekers kennismaken op fesTEAval?
“Zoals ik hierboven al noemde zijn we enorm trots op de workshops omtrent kombucha, ook is er een stand waar je alle materialen aan kan schaffen voor het maken van kombucha! En natuurlijk ice tea, een terugkerende trend met de zomer in aantocht.”

Welke thee van welk merk kun jij niet wachten om te proeven?
Dit jaar is Teasenz er voor het eerst bij, ik ken het merk dat handelt in authentieke Chinese theeën al lang via mijn blog leuketheetjes.nl en ze hebben altijd waanzinnige thee. Ze nemen ook een aantal soorten mee uit dit seizoen, ik kijk er erg naar uit om die kakelverse thee te mogen proeven!”

Wil je meer informatie over fesTEAval? Neem dan een kijkje op www.festeaval.nl, bestel je tickets direct via www.festeaval.nl/tickets.

8 Shares
Share8
Pin