NIEUW bij Bocca

NIEUW bij Bocca
12/11/2018 koffieTcacao
In koffie, product
nieuwe bocca koffies

MENNO SIMONS, DE MAN ACHTER BOCCA, IS GENOMINEERD VOOR DE AMSTERDAMSE ONDERNEMERSPRIJS. DE GEMEENTE AMSTERDAM PRIJST MENNO VOOR “GOEDE EERLIJKE KOFFIE VOOR EEN BREED PUBLIEK”. WAT DE GEMEENTE ACHTERWEGE LAAT, IS DAT BOCCA HET SINDS KORT NET EVEN IETS ANDERS AANPAKT EN DAT VINDEN WIJ JUIST WEER INTERESSANT. DE BRANDERIJ VOERT VANAF NU EEN SELECTIE VAN ZEVEN YEAR ROUND KOFFIES EN EEN MAANDELIJKSE SPECIAL. DE NIEUWE AANPAK GAAT GEPAARD MET EEN OPGEFRISTE HUISSTIJL EN ANDERE DUURZAMERE VERPAKKINGEN.

Het nieuwe assortiment van Bocca bestaat uit een selectie van zeven year round koffies, met ieder een eigen naam, identiteit en een duidelijk weergegeven smaakprofiel. Om de kwaliteit van de koffie het hele jaar door te garanderen, is de precieze samenstelling van de koffie flexibel en transparant. Op deze manier is er geen man overboord bij een tegenvallende oogst, of als er juist een nieuwe koffie wordt ontdekt door de kwaliteitsmanagers. In de zoektocht naar perfectie blijft de koffie zo constant in ontwikkeling. Slim! Naast de year round koffies wordt ook elke maand een special gelanceerd. Deze specials zijn altijd single origin, doordat ze afkomstig van kleine lots en daarom gelimiteerd verkrijgbaar zijn.

nieuwe bocca koffies

Bocca huisstijl
De nieuwe aanpak van Bocca gaat hand in hand met een opgefriste huisstijl en andere, meer duurzame verpakkingen. De inspiratie voor de huisstijl is onttrokken aan het Ethiopische koffielandschap. Hier ontstond de liefde voor koffie van oprichter Menno Simons. Ook de website kreeg een flinke beurt en daar vind je, via de QR-code op de verpakking, het uitgebreide verhaal achter elke koffie.

Nieuwsgierig? De nieuwe Bocca koffies bestel je online.
En, vergeet niet op Menno te stemmen!

nieuwe bocca koffies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X