What’s new?
13/09/2013 koffieTcacao

Op de najaarsbeurs Trade Mart 2013 in Utrecht zocht koffieTcacao naar de nieuwste producten. Dit natuurlijk op het gebied van koffie en thee. Een paar highlights!

Hot Metal Jugs
Metallic design en dan met name koper is de nieuwe decoratieve trend. De klassieke thermoskan van het Deense Stelton is in drie nieuwe metallic jasjes gestoken: roodkoper, geelkoper en zilver. Deze Hot Metal Jug heeft een handige en unieke kanteldop. Als je de kan neerzet, sluit de kan zich automatisch af. Dit door het kantelgewicht in de dop. Je hoeft de dop niet meer los te draaien of in te drukken. Zo handig!

Prijs € 119,-

LS_900-2_900-3_900-4_EM77_HotMetal_b.ashx

Het koperen handvaatje
Ja, koper is echt de trend! Ook bij deze theepot, genaamd Chai van ASA-selection, zien we het koper weer terug. Een bijzonder ontwerp, dat sowieso. Staat vast mooi op de eettafel!
Chai is verkrijgbaar in het rond en vierkant.

Prijs €29,65

13001426 13002426

High-end espressomachine
De beste barista worden? Solis Caffespresso Pro helpt je een handje op weg. Volgens Solis maakt iedere koffieliefhebber met deze high-end espressomachine de perfecte koffie.
Bijzonderheden:

  • Lagedruk voorperculatie
  • Professionele Italiaanse hogedrukpomp van 15 bar
  • Elektronische temperatuur meter
  • Warmhoudplaat
  • Toevoer voor heet water
  • Stoomfunctie
  • Stoompijpje voor warme melk
  • Verschillende instellingen voor kopjesgrootte of aantal

Prijs € 599
980-92_rgb-003_CaffespressoPro-2408

Ruig zwart
Zuperzozial Raw Earth heeft haar collectie uitgebreid met een aantal producten. Deze in een geraffineerde zwarte uitvoering: Carbon black. Deze matzwarte uitvoering heeft een stoere, aardse, strakke uitstraling.

Zuperzozial Raw Earth ken je misschien al als het kleurrijke 100% biologisch afbreekbare serviesgoed. De producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs. Vaak in verschillende vrolijke kleuren. Dit keer gaan ze voor ruig zwart! Like!

Prijs vanaf € 9,99

RAW-EARTH-COMBI-BK(c)

0 Shares
Share
Pin