Chocolade-en-een-beetje-tequila-reis: Mexico

Chocolade-en-een-beetje-tequila-reis: Mexico
09/12/2013 koffieTcacao

Een “chocofreak die alles weet over cacao”. Zo zag chocolatier Dominique Persoone zichzelf. Tot hij in 2006 naar Mexico reisde en er een nieuwe chocoladewereld voor hem openging. Hij werd verliefd op het land en haar mole poblano en chocolatl .

Wow, ik weet helemaal niets over cacao… Dat zinnetje bleef maar door m’n kop spoken na mijn eerste bezoek aan Mexico in 2006. Met drie vrienden uit de chocoladewereld gingen we drie weken op chocolade-en-een-beetje-tequila-reis. De reis veroorzaakte een chocoshock. What the fuck is dat hier allemaal? Hoe kan het dat ik dit allemaal niet weet? Daarom ben ik datzelfde jaar nog teruggegaan om er een boek over te schrijven. En daarna nog zeven keer, omdat ik verliefd ben geworden. Op Mexico en zijn cacao.

Lees het hele artikel in KTC07.
Verkrijgbaar in tijdschriftenspeciaalzaken in NL en BE.
0 Shares
Share
Pin