KTC moederdag cadeautips

KTC moederdag cadeautips
02/05/2022 koffieTcacao
In cacao, koffie, product, thee
Moederdag

ELKE DAG ZOU NATUURLIJK EEN GOEDE DAG MOETEN ZIJN OM JOUW NUMMER ÉÉN TE LATEN ZIEN HOEVEEL JE OM HAAR GEEFT, MAAR OP ZONDAG 8 MEI MAG JE NÉT EVEN DAT BEETJE EXTRA UIT DE KAST TREKKEN. MET DEZE VIJF KOFFIE-, THEE- EN CACAO MOEDERDAG CADEAUTIPS ZET JIJ JOUW MOEDER(S) DIT JAAR FLINK IN HET ZONNETJE.

Hartverwarmend

Met de moederdagpakketten van Frank About Tea verwarm je gegarandeerd jouw moeders hart. Je hebt de keuze uit drie pakketten waarvan de thee direct van de theeplantages in Kenia en Sri Lanka komt. Bestel vóór woensdag 4 mei 17:00 uur om zeker van te zijn dat jouw moeder haar thee op tijd binnen krijgt. 

Prijs €19,50 – €39,50

Verkrijgbaar online

Moederdag thee

Voor jouw favoriete human bean

Bij DAK Coffee Roasters in Amsterdam vind je de meest bijzondere koffies. Van een thermal shock pink bourbon uit Colombia tot een natural geisha uit Bolivia. Geen enkele koffie van DAK komt met een doorsnee smaakprofiel… of naam. Vertel jouw moeder dat zij voor jou one in a million is met een zakje Honey Yuzu, Jammy Plum, Candy Pop of Lolita. 

Prijs €17,00 – €46,00

Verkrijgbaar in de bar en online

Chocolade & Champagne

Zeg het met bubbels en bonbons! Het moederdagpakket van Friandries Chocolates bestaat uit een fles Tradition Meunier champagne, een doos met 10 stuks marshmallow fluff- en fruithartjes en drie verschillende vegan candybars met spannende smaken. Tot morgen online te bestellen, daarna nog verkrijgbaar in de winkel in Tilburg.

Prijs €56,50

Verkrijgbaar in de winkel en online

Kleur bekennen

Laat de belangrijkste vrouw(en) in je leven zien dat ze er kleur aan geeft met de Nomad Travel Mug van Loveramics. Deze dubbelwandige meeneembeker is gemaakt van hoogwaardig porselein waardoor je langer van je warme of koude dranken kunt genieten. De Nomad mok is verkrijgbaar in wel vijftien kleuren. Welke geef jij cadeau? 

Prijs €25,00

Verkrijgbaar in onze online shop

Moederdagtaart

Na alles wat je ooit hebt mispeuterd, ziet je mama je nog steeds even graag. Het minste wat je kan doen is haar deze taart cadeau doen, denken we dan. Joost Arijs ⁠slaat de spijker weer op de kop met deze moederdagtaart én caption. Het is dan wel geen koffie-, thee- of cacaocadeau, maar deze roze uitschieter mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje van Moederdag cadeautips. En wie houdt er nu niet van taart? 

Prijs €36,90

Verkrijgbaar online en in de winkel in Gent

0 Shares
Share
Pin