KTC-box: inhoud + zetmethoden

KTC-box: inhoud + zetmethoden
20/05/2020 koffieTcacao
In cacao, koffie, product, thee
KTC-box

ELKE MAAND BIEDT KOFFIETCACAO EEN EXTRA VOORDELIGE KTC-BOX AAN MET DE KOFFIE, THEE EN CHOCOLADE VAN DE MAAND. MET PROEF- EN ZETADVIEZEN HAAL JE HET ALLERBESTE UIT DEZE HEMELSE COMBINATIE.

KTC-BOX JUNI 2020

Lot Sixty One

Koffie

Eider Munoz van Lot Sixty One Coffee Roasters

Herkomstland: Colombia
Regio:  Nariño
Variëteit: caturra
Verwerking: Washed
Cupping score: 87
Smaakomschrijving: perzik, mango, gebalanceerde aciditeit
Branding: filter
Koffieboer:
Eider Munoz is 32 jaar oud en heeft drie broers en twee zussen. Toen hun ouders stierven, gaven ze al hun kinderen 1/5 van hun koffieland, maar alleen Eider bewerkt het land. Zijn zussen werken in Cali en Bogota en zijn broers wonen bij hem in huis. Slechts één van zijn broers, John, is ook enthousiast over de koffieteelt en helpt met het experimenteren met organische compost en het maken van zijn eigen cascara.

Café Couture

Thee

Fruitinfusie Jockey Club Ibiza – Cafe Couture

50 gram

Ingrediënten: appelstukjes, peer stukjes, rozenknoppen, gevriesdroogde aardbeienstukjes, gevriesdroogde framboosstukjes, braambladeren, blauwe korenbloem bloesems, goudsbloem bloesems, rode rozenblaadjes, Romeinse kamille en aroma
Categorie: bloemen- en fruit infusie

Een heerlijke, frisse blend die het fantastisch doet in ijsthee. Café Couture maakte deze blend speciaal voor de gerespecteerde strandclub Jockey Club in Ibiza, die in 2012 zelf werd uitgeroepen als tweede beste strandtent in de wereld. Met pittige appel- en peer stukjes, mooie kleurrijke bloemen en fruitstukjes is dit de perfecte blend voor een zomerse kop thee.

 

akesson's

Chocolade

Madagascar criollo cocoa 75% | Akesson’s

Merk: Akesson’s
Gewicht: 60 gram
Type: Puur
Cacaopercentage: 75%
Origine: Madagaskar
Variëteit: criollo
Smaaktonen: citrus en rode bes

De prijswinnende chocolade komt van de Ambolikapiky plantage. De 75% pure reep is robuust, fruitig en heeft tonen van citrus en rode bes. Breek een klein stukje af, kauw niet meer dan drie keer en laat de chocolade smelten op de tong… 

X
0 Shares
Share
Pin