Koken met Chocolade – Andere koek

Koken met Chocolade – Andere koek
18/12/2014 koffieTcacao

Hartig koken met chocolade, steeds meer chefs ontdekken het. Met chocolade als ingrediënt krijgen je gerechten een mooie diepe, pure smaak. Richard van Gent van de Pastryclub in Eindhoven creëerde voor koffieTcacao combinaties met Callebaut chocolade waarmee je hoge ogen gooit!

In KTC13 vind je 4 heerlijke manieren om te koken met chocolade. Hier kan je mooi deze winter mee aan de slag:

  • Crostini met hertenfilet, rode ui, nootmuskaat en een chocoladejus
  • Sweet & Savory bar Pastryclub
  • Sweet & sour pompoen gembervelouté met espuma van witte chocolade en olijvencrumble
  • Risotto met bouillon van shiitake en cacaonibs, gebakken eend met paddenstoelen en zoetzure pompoen
Je vindt de recepten 'Koken met Chocolade' in KTC13.
Verkrijgbaar bij tijdschriftspeciaalzaken in NL en BE en bij 75 Albert Heijns.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X