Eerste koffieTcacao magazine gelanceerd!

Eerste koffieTcacao magazine gelanceerd!
12/11/2012 koffieTcacao
In cacao, koffie, thee

13 NOVEMBER LIGT HET EERSTE MAGAZINE VAN KOFFIETCACAO IN DE TIJDSCHRIFTSPECIAALZAKEN. EEN LIFESTYLE MAGAZINE VOOR THUISBARISTA’S, CHOCOHOLICS, LIEFHEBBERS VAN ÉCHTE THEE, ENTHOUSIASTE THUISBAKKERS EN PROFESSIONALS. VOOR MENSEN DIE BEWUST MET ETEN EN DRINKEN BEZIG ZIJN EN GAAN VOOR PURE KWALITEIT EN SMAAK

koffieTcacao magazine

De mens evolueert van ‘pads’ naar verse bonen, theezakjes zijn ouderwets en de ‘gewone’ reep chocolade is uit. KTC magazine is een lifestyle magazine in de breedste zin van het woord want kwaliteit en smaak beperken zich niet enkel tot eten en drinken. Het magazine is uniek, heeft lef en geeft pure producten de eigentijdse aandacht die ze verdienen.

koffieTcacao magazine

KoffieTcacao magazine is een uitgave van 2mm producties. Na vijf jaar lang op lokaal niveau bezig met magazines en kranten vond uitgever Marc Kluijver (30) dat het tijd was voor iets groters. Een enorm opkomende koffie-, thee- en cacaomarkt, vrienden met een eigen koffiezaak en eindeloos veel ideeën plus zijn horeca-achtergrond zorgden voor de start van dit avontuur.

Marc Kluijver: “We brengen niet het soort magazine dat je gewend bent. “Dat klinkt als het zoveelste marketing verhaal”, hoor ik je denken! Oké, dan ben je onze doelgroep. Let the content speak for itself… Met koffieTcacao brengen we je reisverhalen, recepten, citytrips, columns, interviews en nuttige informatie over Koffie, Thee en Cacao omdat het jou én ons interesseert”.

KTC magazine wordt 11 november gelanceerd in ‘Concerto Koffie’, de nieuwe instore koffiezaak in Concerto Amsterdam.

Ben je benieuwd naar onze verhalen? Abonneer je dan nu!

X
0 Shares
Share
Pin