koffieTcacao 35: wijs met ijs, zomerse recepten en tóch op reis

koffieTcacao 35: wijs met ijs, zomerse recepten en tóch op reis
18/06/2020 koffieTcacao
In cacao, gespot, koffie, product, thee
koffieTcacao 35

HET NIEUWE ZOMERNUMMER IS UIT!

Toen we aan deze editie begonnen was het nog niet duidelijk wat de situatie rondom corona op het moment van uitkomen zou zijn. Inmiddels weten we: we zijn er nog wel even zoet mee. Illustrator Jente Hoogeveen beeldde daarom op onze cover de zomer van 2020 uit met een barista die, weliswaar verplicht, in relaxmodus is. 

Dichtbij…

Gelukkig is de horeca sinds 1 juni weer voorzichtig open en kunnen steeds meer barista’s aan de slag. Ook de koffie- en theeliefhebber kan weer bij zijn favoriete spot terecht. In het nieuwe nummer tippen we vier leuke zaken. Blijf je liever thuis? Dan kun je zelf aan de slag met heerlijke recepten en handige tips uit koffieTcacao 35. In de rubriek #hoedan vertellen we hoe je de dorst kunt lessen met koude koffie-, thee- en chocoladedranken. Theebarista Chester Liao vertelt waarom thee een wonderingrediënt is in cock- en mocktails en vier heerlijke recepten uit het nieuwe boek Detox Water bieden heerlijke en prachtige dorstlessers voor op de zomerse eettafel. 

… en ver weg

Deze zomer toch even ‘vluchten’ naar momenteel onbereikbare gebieden, kan ook. Pak koffieTcacao 35 erbij en waan je in Congo waar onze vaste columnist Dominique Persoone sinds begin dit jaar chocolade maakt tussen de gorilla’s en het geweld. Reis mee met Lennart Clerkx naar Noord-Thailand waar hij op uitnodiging van de VN een conferentie over de wereldwijde aanpak voor drugsbestrijding bijwoont. Is het verbouwen van specialty coffee het antwoord? Of verken de metropool Sydney voor toekomstige reisplannen. In de citytrip doen we een greep uit het overweldigende aanbod in deze Australische stad. 

koffietcacao 35

Koop koffieTcacao 35 nu in de webshop.

 

X
47 Shares
Share47
Pin