koffieTcacao 32: superkoffies, afternoon delights en pionieren

koffieTcacao 32: superkoffies, afternoon delights en pionieren
19/09/2019 koffieTcacao
In cacao, koffie, magazine, product, thee
koffieTcacao 32

YES, HET GLOEDNIEUWE SEPTEMBERNUMMER, KOFFIETCACAO 32, IS UIT. DE EDITIE, MET OP DE COVER EEN ILLUSTRATIE OVER SUPERKOFFIES VAN OLF DE BRUIN, STAAT WEER VOL INSPIRERENDE VERHALEN, LEKKERE RECEPTEN, BOEIENDE INTERVIEWS EN HET LAATSTE KTC NIEUWS.  

Zo doet Willem Boot een boekje open over F1-hybride superkoffies en hoe zij de toekomst van arabica veilig moeten stellen, vertellen Chocolatemakers Rodney Nikkels en Enver Loke vurig over de zoektocht naar een onafhankelijke cacaoketen en nemen we in Amerongen een kijkje in de grote fabriek van Moccamaster, waar al 55 jaar dagelijks met de hand (en uiterste precisie) alle onderdelen van het iconische koffiezetapparaat in elkaar worden gezet. 

koffieTcacao 32: Tim Wendelboe, nieuw boek Chocolaterie. en afternoon delights

In het herfstnummer bezoeken we ook de leukste hotspots voor koffie, thee en cacao in binnen- en buitenland. Tijdens onze stedentrip in Oslo kan een bezoek aan misschien wel de meest bekende man in koffieland, Tim Wendelboe, niet missen. Wij spreken de koffiepioneer in zijn koffiezaak. Ook mogen we een voorproefje weggeven van het indrukwekkende, nieuwe boek van Hidde de Brabander: Chocolaterie. En geloof ons, de vier uitgelichte chocoladerecepten smaken naar meer! In Afternoon Delights wordt het concept afternoon tea naar een hoger niveau getild. De Britse patissier en culinair journalist Safia Shakarchi schrapt de komkommersandwiches en voegt koffie, cold-brew thee en cascara toe aan de traditionele Engelse traditie. Laat je inspireren! 

X
80 Shares
Share80
Pin