koffieTcacao 22; 100 pagina’s met lentekriebels

koffieTcacao 22; 100 pagina’s met lentekriebels
18/03/2017 koffieTcacao
In magazine
  • KTC #22
  • KTC #22
  • KTC #22
  • KTC #22

Met de kou verdwijnen ook de donkere dagen en hoe langer de dagen hoe meer tijd om te lezen. Toch? Wij van koffieTcacao vinden van wel en daarom is hier onze nieuwe editie; koffieTcacao 22!

Raken de onderwerpen dan nooit op? Nee, zeker niet. We komen zelfs pagina’s tekort. In dit nummer interviewen we Arjan Erkel, nemen we een kijkje in het Herbarium van Naturalis, bespreken we de zin en onzin van keurmerkchocolade door middel van een reis naar de Ivoorkust met UTZ, leggen we je alles uit over Batch Brew en als klap op de vuurpeil interviewen we koffiebaas Rob Berghmans en sterrenchef Francois Geurds in een dubbel-interview. Als dit je nog niet overtuigt moeten de 5 columns, 2 reisverhalen (Japan en India Assam), recepten, proeverijen, nieuwtjes en gadgets dit toch echt wel voor elkaar krijgen. Dus pak het nummer op van je mat of spoed naar de boekhandel en geniet van de langere dagen met koffieTcacao 22.

koffieTcacao 22 is nu verkrijgbaar in de grotere boekhandels voor € 5,99!

p.s. wist je dat deze editie vier verschillende covers heeft? Wij konden niet kiezen uit de prachtige serie van Gabriela Sánchez y Sánchez de la Barquera dus maakten we er vier. Welke jij krijgt? Dat is ook voor ons een verrassing.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X