koffieTcacao 14; dik, dikker, dikst

koffieTcacao 14; dik, dikker, dikst
06/03/2015 koffieTcacao
In cacao, koffie, thee

Spring is in the air! En dat vieren we met een lekkere dikke koffieTcacao. koffieTcacao 14 ligt in de winkel of… bij je op de mat. 100 pagina’s met maar liefst 7 nieuwe rubrieken, smakelijke verhalen, verrassende fotografie, weetjes, verdieping en mooie mensen!

Een paar nieuwe rubrieken uit koffieTcacao 14 op een rij:

  • Cold drip, Cold press, Ice coffee, Iced coffee… duizelt het je al? In KTC uitgelicht zetten we de trend van dit jaar voor je uiteen
  • Onze nieuwe columnist Alex Kitain schrijft over organic en vogelvriendelijke koffie!
  • De koffie, thee en cacao bedrijven schieten als paddestoelen uit de grond. Daarom elk nummer ‘Verse KTC‘ met in dit nummer aandacht voor The Chocolate Explorers
  • De opvolger van ‘de zetmethode’ is ‘de teapairing‘. Theesommelier en kok Mariëlla Erkens serveert elk nummer een gerecht met een bijpassende thee. Het recept vind je hier, de thee in KTC14!

Maar natuurlijk ook in koffieTcacao 14:

  • Andere koek: een koffietaart, een theetaart en…jawel… een chocoladetaart. Ditmaal door niemand minder dan Hidde de Brabander. De macarons voor de koffietaart kan je alvast maken met dit recept
  • Nicaragua is goed vertegenwoordigd dit nummer; KTC ging op reis met UTZ en ‘Humans of Amsterdam‘ maakte prachtige portretten.
  • Ons covermodel is niemand minder dan de Deense chocolademaker Mikkel Friis-Holm
  • Speciaal voor jou verkenden we Istanbul in de KTC citytrip; alle goede adressen op een rijtje. En zoals je inmiddels gewend bent onderstrepen we dit met een Hollywood kwaliteit video
  • Onze stamgast dit nummer is Ralph Moorman; ingenieur levensmiddelentechnologie, gezondheidscoach en personal trainer…

We zouden nog wel even door kunnen gaan met vertellen over dit enorm gevulde nummer maar we houden ons in…
Haal koffieTcacao 14 in de boekhandel, bij je koffiezaak of wordt abonnee en mis niks!

 

X
200 Shares
Share200
Pin