Koffiepodcasts – luister naar je koffie

Koffiepodcasts – luister naar je koffie
09/01/2017 koffieTcacao
In koffie
Koffiepodcasts

Met dagelijks nieuwe ontwikkelingen op het gebied van koffie is het soms moeilijk om up-to-date te blijven. Met koffiepodcasts wordt je bijgepraat terwijl je de afwas, boodschappen of andere klusjes doet!

Het voordeel van koffiepodcasts is dat je ze kan luisteren wanneer het jou uitkomt, gewoon via iTunes of online. Alle podcasts hieronder genoemd zijn gratis, je kan ze dus makkelijk allemaal volgen! Klaar voor uren koffiepraat?

 • Cat & Cloud
  De barista’s Jared Truby en Chris Baca bespreken wekelijks een ander thema rondom koffie. Van brandprofielen tot Cold Brew recepten, deze mannen delen hun kennis en enthousiasme met je.
 • I Brew My Own Coffee
  Elke aflevering is een interview met iemand uit de koffie-industrie. Er wordt gesproken over de technologie achter koffiemolens maar ook over Pumpkin Spice Latte’s.
 • Coffee Jobs Podcast
  De koffie podcast van James Hoffman, mede-oprichter van Square Mile Coffee. James spreekt elke aflevering met interessante mensen uit de koffiewereld, baristakampioenen en koffiebareigenaren met ieder hun eigen visie op koffie.
 • Tamper Tantrum
  Tamper Tantrum biedt elke week nieuwe koffie podcasts die verder gaan dan de boon zelf. Zo wordt er gesproken over duurzaamheid en de rol van de importeur maar staan ze ook vooraan om het Colab event te verslaan.
 • Coffee Awesome
  Deze podcast is, naar eigen zeggen, voor iedereen die koffie drinkt. Elke maand vind je een nieuwe aflevering over koffie zetten, de wetenschap achter koffie, smaak, koffiebarren en meer.

Let op: alle hierboven genoemde koffiepodcasts zijn in het engels, het is nog even wachten op de eerste Nederlandse koffiepodcast! 

X
3 Shares
Share3
Pin