International Chocolate awards 2012

International Chocolate awards 2012
01/10/2012 koffieTcacao
In cacao, evenementen
International Chocolate awards

De Canadeze en Italiaanse winnaars en de semi-finalisten voor Amerika en Europa bekend!

International Chocolate awards

De ‘International Chocolate Awards’ zal chocoladerepen en gevulde chocolade (bonbons, pralines, ganaches, chocopasta en typische nationale chocoladeproducten) beoordelen in nationale en regionale voorrondes afgesloten door een Grote Finale. Deze eerste editie zullen voorrondes in Italië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten worden gehouden. De finale vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk in oktober, dat samenvalt met de ‘Chocolate Week’.

De ‘International Chocolate Awards’ is opgezet door Martin Christy van de ‘fine chocolate review site’ seventy% en Kate Johns, directeur van Chocolate Week, die in 2004 het originele idee had om ‘chocolate awards’ in het Verenigd Koninkrijk te organiseren.

De nieuwe awards zijn bedoeld om internationale smaken aan elkaar te spiegelen en het bereik voor internationale inzendingen te vergroten. De inzendingen worden beoordeeld door chocolade deskundigen, culinaire journalisten en banketbakkers met een internationale Hoofdjury aanwezig bij elke juryronde.

Transparantie en eerlijkheid zijn de sleutel tot de filosofie van de awards, die zal worden gecontroleerd door onafhankelijke commissies van deskundigen en deelnemers.

www.internationalchocolateawards.com

 

 

X
0 Shares
Share
Pin