Marin Kuiper wint Haagse Latte Art Kampioenschappen

Marin Kuiper wint Haagse Latte Art Kampioenschappen
14/05/2019 de redactie
haagse latte art kampioen

MARIN KUIPER VAN BLEND ONE SLEEPT DE KAMPIOENSTITEL HAAGSE LATTE ART IN DE WACHT. JURYLEDEN VINNIE DE ZWAAN, TEDDIE KUIPER EN ESTHER MAASDAM ZIJN HET ER UNANIEM OVER EENS DAT MARIN DE BESTE HAAGSE MELKKUNSTENAAR IS.

Tijdens de Haagse Latte Art kampioenschappen kwamen maandagavond 13 mei in horecazaak Bleyenberg in totaal 36 barista’s in actie tijdens drie verschillende rondes. In de finale schonken finalisten Marin Kuiper van Blend One en Jan Willem de Vos van Kaafi een free pour, waarbij ze zelf mochten bepalen welk figuur ze in de koffie toverden. Marin wist de jury te imponeren met een inverted tulip, oftewel een omgekeerde tulp, en ging met de wisselbokaal en een tas vol koffiegadgets naar huis. “De jury was vooral te spreken over het contrast en de symmetrie in mijn kop.”

 

Blend One

Marin werkt bij koffiezaak Blend One in Voorburg. Voor #ktc28 bezochten wij de zaak die zus Teddie Kuiper opende, maar waar de hele familie Kuiper hun steentje aan bijdraagt. Lees het artikel Blend One | Voorburg hier. 

134 Shares
Share134
Pin