- koffieTcacao
The Cacao Project | Mechelen
Lees meerKoffieTcacao spot The Cacao Project in Mechelen! Een praline van geturfde whiskey, gerookte hazelnoten en knettersuiker is ‘business as usual’ voor The Cacao Project.
- koffieTcacao
DARQ | MAASTRICHT
Lees meerKTC spot Darq in Maastricht: een chocolaterie waar het verhaal van de chocolade net zo bijzonder is als de chocolade zelf.
- de redactie
Chocolaterie & Salon de Thé | Papendrecht
Lees meerEind vorig jaar opende aan het sfeervolle Oude Veer in Papendrecht Chocolaterie & Salon de Thé, een salon, winkel en ijssalon ineen.
- koffieTcacao
Hilde Devolder | Gent
Lees meer“Als het proeven en proberen uitmondt in een goed recept, voelt dat als magie”
- koffieTcacao
Chocoladehuis Boon | Hasselt
Lees meerIn het centrum van Hasselt, in een statig herenhuis van driehonderd jaar oud, vind je Chocoladehuis Boon.
- koffieTcacao
The Pastry Club – Eindhoven
Lees meerIn een creatieve omgeving proef en koop je hier high end pastries. Patissier Jurgen Koenstrok begon in 2014 met The Pastry Club.
- koffieTcacao
Bij Robèrt – Oisterwijk
Lees meerVoor Robèrt van Beckhoven is het geheim van mooie cacaocreaties het op de juiste temperatuur verwerken van de chocolade.
- koffieTcacao
Bittersweet – Leuven
Lees meerBittersweet in Leuven is niet zomaar een bonbonwinkel, eigenaar Bram Jaenen is een chocolatier die zijn klanten wil laten glimlachen.
- koffieTcacao
Au Flan Breton – Tervuren
Lees meerEigenaren Petra en Frederik droomden al een tijd over een lunchroom naast hun bakkerij en patisserie.
- koffieTcacao
Chocolats Gerbaud – Brussel
Lees meerMet fruit, specerijen en noten maakt eigenaar Laurent Gerbaud met zijn team de mooiste donkere chocoladecreaties.
gespot cacao
Onze nieuwste editie, met een kleurrijke illustratie van Ana Jarén op de voorkant, staat weer vol boeiende verhalen, goede interviews, lekkere recepten en KTC-nieuws! NIEUWE EDITIE
koffieTcacao 37
NIEUWE EDITIE
koffieTcacao 37
Onze nieuwste editie, met een kleurrijke illustratie van Ana Jarén op de voorkant, staat weer vol boeiende verhalen, goede interviews, lekkere recepten en KTC-nieuws!