De Geen Koffiebar van Solidaridad

De Geen Koffiebar van Solidaridad
05/12/2017 koffieTcacao
In koffie

Op 1 december opende er aan de Vijzelgracht in Amsterdam een wel heel bijzondere koffiebar. De Geen Koffiebar van Solidaridad is de eerste koffiebar ter wereld waar geen koffie geschonken wordt, maar waar je verder wel alles in een koffiekopje geserveerd krijgt. De bar is onderdeel van de campagne ‘Een wereld zonder koffie’ van Solidaridad om aandacht te vragen voor het wereldwijde koffieprobleem.

Om de toekomst van de koffie veilig te stellen, vraagt Solidaridad aandacht voor het verduurzamen van de koffie productieketen. “Kom bij ons langs en leer meer over de toekomst van ons bakkie troost en hoe we deze samen kunnen redden.” aldus Solidaridad. Want een wereld zonder koffie, dat wil niemand.

De Geen Koffiebar van Solidaridad

In de ongewone Geen Koffiebar werp je een blik op de toekomst van koffie en help je ondertussen mee onze geliefde espresso, cappuccino of koffie verkeerd te redden. In de Geen Koffiebar kun je terecht voor ontbijt, lunch, of klap je laptop open om te werken. Als ode aan koffie is alles, behalve koffie, van verse sapjes en soepjes, tosti’s, koffiebroodjes tot yoghurt met granola verkrijgbaar in een koffiekop.

koffiebar van Solidaridad

Wereld Zonder Koffie Kit

Als de koffie toch echt dreigt op te raken, dan kun je maar beter goed voorbereid zijn. De speciale Wereld Zonder Koffie Kit helpt koffieliefhebbers uit de brand. Met het Koffieklontje kun je even wegdromen bij een ouderwets lekkere koffiesmaak. De Blikopeners en Indommel Stop houden je bij de les. Blikvangers zijn ervoor als je geen moment wil missen en Wunderkoffie zorgt ervoor dat je overal kan genieten van de oude vertrouwde koffiegeur.

De Wereld Zonder Koffie Kit items zijn tegen een donatie vanaf € 2,50 (de prijs van een kopje koffie) verkrijgbaar in de Geen Koffiebar en online via eenwereldzonderkoffie.nl

Waar Vijzelgracht 41 Amsterdam
Wanneer tot en met 10 december 2017
Hoelaat 09:00 tot 17:00

X
7 Shares
Share7
Pin