Festival De Koffiewerkplaats in Rotterdam

Festival De Koffiewerkplaats in Rotterdam
23/08/2016 koffieTcacao
In evenementen, koffie
Festival De Koffiewerkplaats

Zaterdag 27 augustus vindt de tweede editie van het Rotterdamse koffiefestival De Koffiewerkplaats plaats. Ditmaal wordt Aloha omgetoverd tot een coffee playground.

Tijdens festival De Koffiewerkplaats kun je lokaal gebrande kopje koffies sippen, maar ook een tentoonstelling in de wildwaterbaan genaamd ‘Koffie?’ van Ivo van der Bent bezichtigen en is er aandacht voor het initiatief van Blue City die koffiedrab gebruikt om oesterzwammen te kweken.

Programma festival De Koffiewerkplaats

De deelnemende koffiebranders zorgen dat er genoeg te beleven valt. Zo kan je cuppings bijwonen, koffie met bijbehorend koffiebiertje proeven en worden er verhalen van de straat verteld door Heilige Boontjes. Dus ontdek tijdens festival De Koffiewerkplaats de wondere wereld van je kopje koffie, van boon tot prut en verder.

Koffiebranders op festival De Koffiewerkplaats

Deelnemende koffiebranders en partijen zijn: Evermore, Giraffe Coffee Roasters, Man Met Bril, Heilige Boontjes, Restaurant Ketelbinkie, Stielman, Kaapse Brouwers Rotterdam, Schot Koffie, RotterZwam, Kookpunt, VET & LAZY, Coffeecompany en natuurlijk Aloha Koffie.

Voor meer info, klik hier. Een laatste waarschuwing: je gaat niet weg zonder een vrolijke cafeine-kick.

De Koffiewerktplaats is een initiatief van shift+p.
Datum: zaterdag 27 augustus 2016
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur
Locatie: Aloha
Entree: gratis


Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van koffie, thee en cacao? Abonneer je dan nu op KTC magazine!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X