Gespot: Evermore en KookstudioMix

Gespot: Evermore en KookstudioMix
01/03/2015 de redactie
In Geen categorie

Met de samenwerking tussen Evermore en KookstudioMix aan de Coolhaven 158A-160B is Rotterdam weer een culinaire hotspot rijker.

In de voormalige houtwerkplaats van het Leger des Heils is nu een kookstudio, koffiebranderij, proefruimte, café en winkel gevestigd.

De Coolhaven was jarenlang een verwaarloosd stukje Rotterdam. Inmiddels herontdekken steeds meer mensen de kades als verbinding tussen Delfshaven en het Park bij de Euromast. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van lekker eten, streekproducten, koffie, thee en cacao er bij Evermore en KookstudioMix terecht.

In de branderij brandt Ian Pieters van familiebedrijf Evermore wekelijks verse koffie, die wordt geschonken in het café en verkocht in het winkeltje. Theemeesters Eline en Lowik selecteren samen  theesoorten en chocoladerepen uit diverse werelddelen. Crista Hammel van KookstudioMix geeft er kookworkshops en maakt delicatessen, die in de winkel te koop zijn. Het is tevens een afhaalpunt van de streekproducten van Rechtstreex.

In de loods aan de achterkant van het pand worden lezingen, trainingen en proeverijen gegeven en is er ruimte voor exposities of voorstellingen. Schrijver, Rotterdammer en espressoliefhebber Ernest van der Kwast verrichtte op zondag 1 maart de officiële opening

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X