mei, 2019

23mei19:0021:00Lancering Victoria Arduino Mythos II en de Nuova Simonelli WAVELancering Victoria Arduino Mythos II en de Nuova Simonelli WAVE

Details evenement

Op 23 mei lanceren Victoria Arduino en Nuova Simonelli hun nieuwste machines in Public Space, Amsterdam. Van 19.00 tot 21.00 uur  presenteren niemand minder dan Q-Graders en koffiespecialisten Andrea Cremone en Frans Taapken de Victoria Arduino Mythos II molen en de Nuova Simonelli WAVE espressomachine.

VICTORIA ARDUINO – MYTHOS II
Zonder naar een volautomatisch koffiezetsysteem toe te werken, volgt Victoria Arduino de gedachte om elke espresso volgens recept te bereiden. Het unieke aan de Mythos II is dat deze op voorhand zo precies afgesteld kan worden voor de hele dag, dat deze tussentijds niet extra bijgesteld hoeft te worden en zodoende elke koffie op elk moment van de dag, consistent is in kwaliteit. Koffiespecialist, Q-Grader en gastspreker Frans Taapken vertelt tijdens het event alles over de nieuwe koffiemolen.

NUOVA SIMONELLI – AURELIA WAVE
De nieuwe espressomachine van Nuova Simonelli is de Aurelia Wave! Het unieke aan de Wave is de regelbare pompdruk tijdens de extractie. Ook wordt het water gemeten op TDS en PH-waarde en de heet water temperatuur is in te stellen op drie niveaus. Deze elementen zorgen voor meer consistentie en kwaliteit van elke koffievariant. Gastspreker Andrea Cremone zal uitleg geven over de WAVE. Andrea Cremone werkt als trainer en consultant voor het SCA, maar is tevens een grote naam in de koffiescene. Hij is Q-Grader en is eigenaar van Tazze Pazze in Genova, Italië.

Lancering– Victoria Arduino Mythos II en Nuova Simonelli WAVE
Datum: 23 mei 2019
Locatie: Public Space, Bercylaan 301 – Amsterdam
Tijd: 19.00 – 21.00 u
Voor: dealers/resellers, eindgebruikers & koffie professionals

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 21:00

Locatie

Public Space

Bercylaan 301 1031 KP Amsterdam

Comments (0)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X