Opening espressamente illy in Amsterdam

Opening espressamente illy in Amsterdam
22/10/2015 de redactie
In koffie

Op donderdag 22 oktober opent de eerste espressamente illy in Amsterdam haar deuren recht tegenover Amsterdam Centraal Station. Het project espressamente illy vloeit voort uit illy’s wens om authentieke Italiaanse koffie wereldwijd aan te bieden in de traditionele sfeer van de Italiaanse koffiebars.

Een ambitieus doel. Het gaat hierbij immers niet alleen om de omgeving, maar ook om waarden als ‘mooi’ en ‘goed’, om competentie, ervaring en het constante streven naar perfectie. Zo zijn hoogstaande fast food plekken gecreëerd waar alle producten van illy verkrijgbaar zijn op de best denkbare manier en met de beste service. De constante opleiding van de koffietelers aan de Università del caffè en het kwaliteitssysteem van illy staan hiervoor garant.

Inmiddels zijn er meer dan 160 espressamente illy vestigingen in de grootste steden van 34 landen: op luchthavens, in drukke uitgaansstraten, in chique winkelcentra en in musea. Altijd op plekken vol cultuur en hartstocht.

espressamente illy is een unieke plek om koffie te proeven; een internationale keten van modern design, waar espresso gecombineerd wordt met een selectie van typisch Italiaanse gerechten en alle producten uit de wereld van illy.

espressamente illy Amsterdam
Hasselaerssteeg 4-6
1012 MB Amsterdam

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X