Earl grey: ook jouw ‘cup of tea’?

Earl grey: ook jouw ‘cup of tea’?
25/10/2016 koffieTcacao
In evenementen, thee
ITC Academy earl grey theetest

Op donderdag 3 november host KTC in samenwerking met de ITC Academy een earl grey proeverij. Op de vestiging in de Haagse Caballero Fabriek zullen we verschillende earl grey’s aan de test onderwerpen. En jij kunt erbij zijn!

Voor KTC #20 dook Richard Schukkink van de ITC Academy in de wereld van de earl grey. Zo kwam hij er achter dat er verschillende theorieën bestaan over de herkomst van deze met bergamotolie gearomatiseerde thee, maar dat de legende waarin Charles Grey ‘de brenger’ is van de earl grey de meest aannemelijke versie is.

Wat sowieso vast staat is dat earl grey tegenwoordig een van de meest gedronken theesoorten in het westen is. Maar weten we eigenlijk wat we drinken als we een kopje ‘earl’ bestellen? En welke earl grey thee is eigenlijk de beste – óf vinden we in ieder geval de lekkerste – om te drinken?

Op donderdag 3 november van 13:00 – 16:00 uur kun jij als fervent theeliefhebber samen met de pro’s van de ITC Academy het antwoord op deze vragen helpen te vinden! We zullen zes earl grey theeën gaan proeven. En er is plek voor twaalf deelnemers. Dus geef je snel op!

Stuur ons een mail [email protected] o.v.v. #earlgrey en vertel waarom juist jij een plekje in het testpanel verdient! De winnaars maken we op dinsdag 1 november voor 12:00 uur bekend.

6 Shares
Share6
Pin