Drie nieuwe columnisten, en Willem!

Drie nieuwe columnisten, en Willem!
14/03/2016 de redactie
In magazine
  • columnisten
  • columnisten
  • columnisten
  • columnisten

KTC #18 lijkt het nummer van de primeurs te zijn. Naast de vier covers hebben we de eer maar liefst drie nieuwe columnisten aan jullie voor te stellen. Vanaf nu vergezellen Esther Maasdam, Dominique Persoone en Deirdre Deprettere namelijk household name Willem Boot in het colofon als koffieTcacao-columnist.

Esther Maasdam
“Met een melkkannetje in de ene hand en een biertje in de andere, had ik zojuist melk ingeschonken en $5000 cash ontvangen.” Meervoudig nationaal en internationaal baristakampioen Esther Maasdam vliegt kriskras de hele wereld over om deel te nemen aan koffiecompetities. In KTC biedt zij een glimp in het professionele leven van een wedstrijdbarista.

Dominique Persoone
Super content zijn wij ook met chocoladegoeroe Dominique Persoone als nieuwe columnist. Dominique is onder andere de patron van The Chocolate Line met winkels annex ateliers in Brugge en Antwerpen, cacaoboer in Mexico, imker, tv-chef en chocoladeleverancier van alle driesterrenrestaurants in België. In KTC #18 lees je waar hij ‘de onweerstaanbare chocoladekriebels’ van krijgt.

Deirdre Deprettere
Als de oprichtster van Origin Trips dat gespecialiseerd is in koffie-, thee- en cacaoreizen voor professionals en liefhebber reist ook Deirdre de wereld over. Samen met fans gaat ze op zoek naar de herkomst en mensen achter het product. In haar allereerste column voor KTC vertelt Deirdre over haar theereis naar Fuijan, China.

X
0 Shares
Share
Pin