Nieuwe Dille & Kamille chocoladerepen

Nieuwe Dille & Kamille chocoladerepen
26/05/2017 koffieTcacao
In cacao, product
Dille & Kamille chocoladerepen

Dille & Kamille breidt het assortiment uit met Dille & Kamille chocoladerepen gemaakt door Urban Cacao met chocolade van Callebaut.

Onlangs breidde de winkelketen het bestaande assortiment uit met eigen Dille & Kamille chocoladerepen. De repen worden in het Amsterdamse chocolade atelier Urban Cacao met de hand gemaakt  van Callebaut chocolade. Ze komen in drie smaken: gekarameliseerde amandel & mandarijnzeste, framboos & rijstwafel en gekaramelliseermde popcorn & zeezout. Let op: wacht niet te lang met proeven! Elk half jaar worden ze gewisseld met drie nieuwe verrassende soorten, aangepast aan de tijd van het jaar.

Dille & Kamille chocoladerepen

Dille & Kamille chocoladerepen door Urban Cacao

De Dille & Kamille chocoladerepen worden gemaakt in chocolade atelier Urban Cacao in het centrum van Amsterdam. Onder de leiding van chocolatier, patissier en glacier Hans Mekking wordt hier een gevarieerd assortiment aan chocolade geproduceerd. Hans en zakenpartner Jeroen Kunde vinden elkaar al vele jaren in het maken en het vermarkten van hun zelfgemaakte product. Bovendien beleven ze veel plezier aan het inzichtelijk maken van de productie en het vakmanschap. Urban Cacao heeft een werkplaats van ruim vierhonderd vierkante meter en is open voor publiek. Iedereen is van harte welkom om de werkplaats van Urban Cacao te bezoeken en zelf te ervaren hoe de producten worden gemaakt.

Dille & Kamille chocoladerepen

De Dille & Kamille chocoladerepen zijn verkrijgbaar bij alle winkels van Dille & Kamille en online via de website.

X
0 Shares
Share
Pin