De Latte & De Zatte is terug!

De Latte & De Zatte is terug!
04/03/2016 de redactie
In evenementen, koffie
de latte & de zatte

De Latte & De Zatte maakt zaterdagavond 5 maart een comeback in Nijmegen! Op het Honigcomplex in De Bouillon wordt door Blommers Coffee Roasters en First Things First deze gezellige latte art wedstrijd georganiseerd. Dus durf jij, aangemoedigd door je collega’s, op de vingers gekeken door een jury en met een gesmeerde keel, je latte art kunsten te vertonen? En heb je morgenavond nog geen plannen?

Schrijf je dan nog snel in! Wil je deze keer je wedstrijd-cap niet opzetten, maar ben je wel een enorme koffieliefhebber? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom.

Onder het motto “een goeie koffie spoel je weg met vers bier” gaat ‘De Latte’ direct over in ‘De Zatte’. Dat betekent drinken en dansen tot in de kleine uurtjes. Vanaf 23:30 uur direct na ‘De Latte’, nemen Koko Kelly en Zim Ruben K’Tomo (aka R and Kelly) de draaitafels over en wordt de cafeïne eruit gedanst tot de klok 04:00 uur slaat. In samenwerking met Microbrouwerij Oersoep zorgen de hosts voor enkele bijzondere bieren die de avond compleet maken.

Info: De Latte & De Zatte

Datum:
zaterdag 5 maart 2016

Adres

De Bouillon, Honigcomplex
Waalbandijk 20-22, 6541 AJ Nijmegen

Deur open:
19:30 >> Start Latte: 20:00 >> Start Zatte: 23:30


Entree:

€5,00 – tot 20:00: 2 drankmuntjes gratis

X
0 Shares
Share
Pin