Deelnemers voorrondes Dutch Tea Championship 2017 bekend!

Deelnemers voorrondes Dutch Tea Championship 2017 bekend!
04/11/2016 koffieTcacao
In evenementen, thee
Dutch Tea Championship 2017

De veertien deelnemers aan de voorrondes van het Dutch Tea Championship 2017 zijn bekend! Bekijk snel welke theeprofessionals op 20 én 21 november in Zeewolde hun theekunsten presenteren op het grote toneel…

Om kans te maken op een plek in de voorrondes van het Dutch Tea Championship 2017 werden theeliefhebbers uit Nederland én België gevraagd om vóór 31 oktober een persoonlijke video in te sturen.

De jury, waarin een stoel is gereserveerd voor Anja Schukkink, Viral Seth en Jan Smink, heeft op basis hiervan veertien kandidaten geselecteerd die zich mogen opmaken voor de voorrondes op 20 en 21 november in Zeewolde.

Ontmoet hier de veertien uitverkorenen die straks zichzelf presenteren aan het grotere publiek en de strijd met elkaar aangaan op het gebied van de theorie, het bereiden en proeven van…thee!

Dutch Tea Championship

Het Dutch Tea Championship wordt jaarlijks georganiseerd door de ITC Academy en is hét kampioenschap waar theeprofessionals worden getest op verschillende disciplines, waaronder kennis over thee, bereidingskwaliteiten en smaak- en proefvaardigheden.

De finale van het Dutch Tea Championship is op zondag 12 maart in de Westergasfabriek tijdens het Amsterdam Coffee Festival. De winnaar ontvangt naast de titel Dutch Tea Champion 2017 een theereis naar een theeproducerend land.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X