Nieuw kampioenschap: Coffee Masters

Nieuw kampioenschap: Coffee Masters
18/08/2014 de redactie
In evenementen, koffie

Nieuw kampioenschap: Coffee Masters

We moeten er nog even op wachten, maar in april 2015 vindt voor het eerst het Coffee Masters kampioenschap plaats tijdens het London Coffee Festival.

Tijdens dit nieuwe kampioenschap zullen top barista’s uit de hele wereld strijden voor de prestigieuze Coffee Master titel en een geldprijs van 5.000 pond.

Onder het toeziend oog van de belangrijkste koffie-industrie boegbeelden, zullen 16 barista’s hun vaardigheden presenteren in een breed scala van disciplines verspreidt over drie dagen. Deze omvatten: Cupping, Brewing, Latte Art, The Order Challenge, The Signature Drink en The Espresso Blend.

“Coffee Masters zorgt voor een frisse en unieke kans om het profiel van onze snelgroeiende koffie-industrie te verhogen door middel van een platform neer te zetten voor een aantal van de meest begaafde -en aspirant koffie ambachtslieden die hier hun enorme inzet en talent kunnen laten zien aan meer dan 22.500 bezoekers. Het belooft een zeer spannende wedstrijd te worden”; aldus Jeffrey Young, CEO en oprichter van Allegra Group & World Coffee Portal.

Barista’s kunnen vanaf 1 oktober 2014 deelnemen door middel van het indienen van een 1-minuut video presentatie van hun ‘Signature Drink’ als antwoord op de vraag: ‘Wat maakt je een Coffee Master?’

Voor meer informatie en kaarten: www.londoncoffeefestival.com

Be there!


Wil je naast dit artikel ook de nieuwste artikelen lezen in koffieTcacao magazine? Klik hier voor een abonnement!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X